2777
2789
عنوان

چطور با غم مادر نشدن کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 65 پست
شوارم راضی نمیشه 

انشالا راضی میشه توام روزی که به این نتیجه رسیدی که واقعا میخوای اینکارو بکنی خیلی باهاش حرف بزن و راضیش کن.بچه ی خیلی کوچیک به سرپرستی بگیرین چون هنوز به مرحله تربیت نرسیده. بعد مدتی میشه بچه و جون خودتون

تو عصر حاضر گفتن این حرف که یه بچه از وجود خودم باشه خیلی مسخره اس.از وجود خودت باشه که چی؟یعنی بچه ...

مسخره حرف شماست در مورد حسی که تجربه نکردی قاطع حرف میزنی

باید تو شرایط طرف باشی درک کنی من چی میگم

انشالله که هیچ موقع تو همچین شرایطی قرار نگیری

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم توی یکی تایپیکات دیدم جنین دارین چرا رحم اجاره نمیکنید ....

شوهرم می‌ترسه هزینش زیاد نداریم حداقل دویست باید بدیم هنوزم دیه دخترم ندادن که پولی دستمون باشه 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

دوستانی که مشکل ناباروری ندارین، تروخدا نگین بچه چیه، مادرشدن سخته، برو کیف دنیا رو بکن، مگه میشه درمان نباشه و.... بخدا این حرفها حال ادم رو بهم میزنه. 

تا این درد رو نکشیدین، نمیفهمین. 

ادمها از لحاظ تحمل فرق میکنن... 

استارتر عزیز، من درکت میکنم. باید بپذیریش. سعی کن تو ابعاد دیگه ای از زندگیت رشد کنی و مثلا درس بخونی یا کار کنی. از بچه های کار و بی بضاعت حمایت کنی و اگر هنوز توانشو داری، به دنبال درمان باش. 

انشالا راضی میشه توام روزی که به این نتیجه رسیدی که واقعا میخوای اینکارو بکنی خیلی باهاش حرف بزن و ر ...

ای کاش میشد باورت میشه احساس میکنم تو باتلاق گیر کردم 

رمز آرامش داشتن ، راضی بودنه 

به خدا اعتماد کن ...به خدایی که میتونه بهت بده اما اگر نداده حتما حکمتی بوده .

حاج اسماعیل دولابی میگفتن : وقتی در زندگی ات گیری پیش آمد و راه بندان شد ، بدان خدا کرده ... با او خلوت کن و بگو با من چکار داشتی که راهم را بستی

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
مسخره حرف شماست در مورد حسی که تجربه نکردی قاطع حرف میزنی باید تو شرایط طرف باشی درک کنی من چی میگم ...

من الانشم میگم اگر یه روز بچه دار نشدم میرم بچه میارم با قطعیت.لازم نیس برای درک شرایط طرف حتما من در جایگاه اون شخص باشم.چه بسا انسانها برای همدردی کافیه خودشونو تو جایگاه طرف بزارن.وقتی اینهمه بچه بیچاره چشم انتظار هست آدم باید خودخواه باشه که بگه فقط فقط بچه خودم حتی سالیان سال صبر کنه و نخواد یکدومشونو خوشبخت کنه.ما هیچی از درد بچه ای که وقتی بزرگ بشه تو پرورشگاه و میفهمه پدر و مادرش رهاش کردن نخواهیم فهمید!

دوستانی که مشکل ناباروری ندارین، تروخدا نگین بچه چیه، مادرشدن سخته، برو کیف دنیا رو بکن، مگه میشه در ...

نه دیگه توان درمان ندارم داغونم شدم تو اوج جونی به اندازه یه زن ۶۰ ساله .کلا خونه نشین شدم از،حرف مردم خسته ام خدا هم که اصلا نمیشنوه

من الانشم میگم اگر یه روز بچه دار نشدم میرم بچه میارم با قطعیت.لازم نیس برای درک شرایط طرف حتما من د ...

ان شا الله که خودت بچه دار میشی

دوما شما گفتید لازم نیست تو جایگاه طرف قرار بگیری تا درک کنی از راه دور میشه

پس حس وحال بچه های بی سر و‌پرستم  از راه دور میفهمی

من اهل بحث نیستم ولی مثل اینکه نرود میخ اهنین در سنگ

من نمیگم بچه از پرورشگاه اوردن کار اشتباهه نه کار خداپسندانه هستش ولی  کار سحتیه همه دلشو ندارن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود