2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضافه وزن داری؟

🌟🌟🌟#در_سکوت_رشد_کن🌟🌟🌟.   _______________________________________________.    من میخام هرروز از دیروزم بهتر باشم                             من میتونم؛ یعنی بااااید بتونم🙂.                                      🎧دوس دارم دوباره اون پاهای خستت کنارم راه بیانو، دوس دارم دوباره تو واسه من بخونی منم بزنم با پیانو🎧                                                               
۳ساله داروهای گیاهی اگنوگل ورزش داروهای هورمونی ویتامین خوابم رو درست کردم انگار هیچ

ارامش نداری حتما من به شخصه تجربه کردم چند ماه درگیری های زیاد و اعصاب خوردی داشتم سونو دادم دکتر گفت کیست داری تا چند ماه بعد اوضاع روحیم بهتر شد یونو دادم گفت خوب خوبی کی گفته تو تنبلی تخمدان داری

بعد ۶ ماه دیگه پیش همون سونو دادم گفت تنبلی تخمدان داری😐 نمیدونم یعنی انقدر با سرعت ادم تنبلی میگیره ؟

۳ساله داروهای گیاهی اگنوگل ورزش داروهای هورمونی ویتامین خوابم رو درست کردم انگار هیچ

تغذیه ت چی عزیزم؟ 

شیرینی و قند و شکر و شکلات رو حذف کردی یا کماکان میخوری؟

روغن چی؟ 

غذاهای سرخ کردنی چی؟ 

کم کردن برنج چی؟ 

نخوردن شیر و چایی و...

تنها راه درمان تنبلی تخمدان اصلاح سبک زندگیه اونم با تغذیه سالم و ورزش (نیم ساعت پیاده روی روزانه اوکیه) 

ورزش میکنی؟ من دیگه داروهامو گذاشتم کنار فقط ورزش ارامش تغذیه خوب

اره یکماهه پیاده روی میکنم اولش گفتن چون پریود میشم مشکلی نیست الان رفتم سونو داخلی فولیکول فعال ندارم اصلا