2777
2789

۷ هفته هستم انتقال جنین داشتم سونوم خوب بوده 

امشب شیاف که گذاشتم الان رفتم دستشویی لخته ترشح خونی دیدم 

میشه کمک کنین تا فردا خدایا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لخته خون قرمز بوده یا قهوه ایی 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

لخته چقدی بودع؟؟؟

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

شیاف سیکلوژست اگر بتونی پیدا کنی استفاده کنی عالیه 

شیاف فرتیژست ایرانیه اونجور ک باید نتیجه ندارهدرضمن تا موقعی ک لکه بینی داری شیاف مقعدی استفاده کن 

واژینال نزن 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

منم لک بینی داشتم عزیزم

ویکبارم خون اندازه یک مشت ازم ریخت

سونو رفتم گفتن مشکلی نداره وسالمه عفونت یا کثیفی بوده تو رحم ک مونده بوده و دفع شده الان

استرس نداشته باش و توکل ب خدا استرس خودش بدتره 

شاید شیاف ک گذاشتی ب دیپاره واژن گیرکرده فشار دادی یکم خون اومده جای نگرانی نیس استراحت کن و باارامش بخواب

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

عزیزم من هم کلا خیلی خونریزی داشتم از ده هفته به بعد😭😭 جوری میگفتم سقط شد، اما ماشالا چهل هفتش پر شد و به دنیا اومد،

ایشالا که هیچ مشکلی نیس،همین الان برو اورژانس زنان

شدی قلب و تن و روحم💖
شیاف سیکلوژست اگر بتونی پیدا کنی استفاده کنی عالیه  شیاف فرتیژست ایرانیه اونجور ک باید نتیجه ن ...

شیاف میزنم دوتا 

با قرص دوفاستون 

قبلش یه شیاف دوتا امپول 

الانم یکی دیگه مقعد زدم 

عزیزم من هم کلا خیلی خونریزی داشتم از ده هفته به بعد😭😭 جوری میگفتم سقط شد، اما ماشالا چهل هفتش پر ...

جنسیت بچه تون چی بود

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️