بچه ها با نامزدم بحث کردیم سر ی چیز ک گفتم برام بگیره کلی حرف زد بهم ب چیزی نگفتم بعد گفت دختر و باباش کور بشه پول خرج کنه منم گفتم زر مفت نزن اونم گفت ب خاطر همین حرفت باید فردا در خواست طلاق بدم عقدم ن عروسی نکردیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرا همینن ناراحت نباش.منم شوهرم دیگه بی شعوری رو رد کرده.چندوقت پیش تولد بچم بود خانوادم تولدشو گرفتن دوتا عروسک بزرگ هم بهش دادن شوهرم ی تشکر ازشون نکرد بعد مامانش ۲۰۰تومنداد هزار بار توی خونه گفت و هزار بار هم ازش تشکر کرد وگفت ازت توقع نداشتیم و چرا زحمت کشیدی و هی ب بچم میگفت اینومامان جونت داده ها (آخه بچه ی ساله چی میفهمه).مامانم واسش ی کلاه و شال گردن خیلی قشنگ واسه بچمبافته الان بهش نشوندادم میگم مامانم بافته قشنگ مث دیوار عمل کرده ن هیچی گفت ن حرکتی زد.خیلییییییی بدماومده ازش
معمولا میگن دندش نرم، اینکه میگه کور بشه خیلی بی شخصیته شوهرت
ببین کلا خسیسه یا فقط الان چون عقدی و خونه بابات
اما یادت باشه کلا قابلیت توهین به خونواده رو داره شوهرت
و این خیلی بده
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊