2777
2789
عنوان

با شوهرم بحث کردیم بیاین بگم😔

606 بازدید | 36 پست

خیلی عصبی ام.. شوهرم میگه تو بیرون آرایش نکن چون مردا رو دیدم که نگات میکنن.. بخدا آرایشم خیلی معمولیه در حد کرم پودر و مداد ابرو و یکم سایه کمرنگ. حتی ریمل و رژ لب نمیزنم.. تیپمم معمولیه یا شلوار پارچه ای یا لی قد ۱۰۰ در کل حجابم معمولیه اینم بگم که خودم تیپمو و ارایشمو دوست دارم نه بیشترشو دوست دارم نه کمتر..

واقعا از این ناراحتم که چرا بخاطر چشم ناپاک و افکار مریض چندتا مرد تو خیابون من خودمو محدود کنم.. به شوهرم میگم اون مردا برن بمیرن به من چه.. میگه باشه پس اگه تو خیابون یهو زدم چشم یک مردو ترکوندم مسئولیتش باتو بعد هی تو بحثامون میگه من شوهرتم و.. یعنی یه جورایی میخواد بفهمونه فقط من اختیار دارتم یا مال منی و ازی حرفا. و اینم بگم من تو بحثا اصلا کوتاه نمیام و بهشم گفتم من برای دل خودم ارایش میکنم و به توام مربوط نیست. همینو گفتم زد توصورت خودش و گفت بمیرم من تو راحت بشی و رفت تو اتاق😢.. اینم بگم قیافمم معمولیه بخدا نه زیبام نه زشت. شوهرم چرا فکرش انقد قدیمیه😭 ببخشید طولانی شد

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا رو قبل ازدواج باید توافق میکردی

شوهرت بد دله 

یا باید ب حرفش گوش کنی

یا ببریش روانشناس

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

شما کاری هست که دلتون نخواد همسرت انجام بده و ایشون انجام نمی‌ده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

فقط اونجا که زد تو صورتش یه حالت خاصی اومد تو ذهنم😂

اگ بخای برای اینک مردای دیگ تو کوچه خیابون هیز بازی در نیارن که دیگ نباید پاتو بذاری از خونه بیرون..

بیخیال هرچقدر خواستی به خودت برس

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

قبل ازدواجم بت گیر میداد؟

نه. هشت سال میگذره از ازدواجمون. البته مجردی من چادری بودم. میگه من اون موقع چادری بودی دوست داشتم ولی من الان مانتویی شدم چون بچه دارم سختمه چادر و اینکه دیگه چادر دوست ندارم

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..
میخاد بگه بهت اهمیت میدم  😑 ت بگو چشم ولی کار خدتو بکن همین اصلا تیپت هم مشکل نداره اوکیه

خب اینجوری بگم بعدا منو محدودتر میکنه نمیخوام زیر حرف زور برم وقتی میدونم تیپ و ارایشم بد نیست

اینا رو قبل ازدواج باید توافق میکردی شوهرت بد دله  یا باید ب حرفش گوش کنی یا ببریش روانشناس

قبلا اینجور نبود.. این سری اینجوری گفت

نه. هشت سال میگذره از ازدواجمون. البته مجردی من چادری بودم. میگه من اون موقع چادری بودی دوست داشتم و ...

خب داستان همینه دیگه تفکراتش این مدلیه کلا ، ولی تو هم حق داری نباید ک تا آخر عمر ی شکل باشی وقتی نمیخوای