2777
2789
عنوان

از دست بچه هام...😤😤

266 بازدید | 17 پست

دوتا دختر چهارساله و یک ساله دارم بخدا در طول روز شاید یکساعتشو هم نشسته نباشم همش درحال بدو بدوام کاراشونو انجام بدم شب ک شوهرم میاد خونه گاهی وقتا فقط میخام این اعصاب خوردیمو روش تخلیه کنم فقط بعدشم خودم ناراحت میشم از این کارم خیلی وقتا خودمو کنترل میکنم اما واقعا گاهی اوقات خودم از این همه فعالیت خودم تعجب میکنم احساس میکنم هیشکی ب اندازه من کار نمیکنه شما هم اینطورین سر شوهرتون خالی میکنید وقتی از بچه ها عصبانی هستین؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییعی،،،منم الان داشتم به همسایه میگفتم مرتب در حال دعوا هستن و بزن بخور به آخر خط رسیدم ،،خدایا کمککک،😭😭😭

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
ولی مردم اختلاف یچه هاشون پنج شش ساله. لم میدن رو مبل دومی رو میدن دست اولی بزرگش میکنه اینطور ادعا ...

پنج شیش سال فک نکنم بتونه مراقبت کنه اگه بخوایم مراقبت کنن باید اختلافشون ۱۰سالی بشه

نه سر شوهررامون خالی نمی‌کنیم چون فقط یه شوهر داریم

شوخی کردم 😅

اره ماهم خیلی کار می‌کنیم یه وقت هایی میگم اگه کیلو متر بهم می‌بستند انگار دو بار از تهران تا مشهد میشود

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
شوهرم دوتایم میاد خونه ظهرا ک میاد خوبم هنوز انرژی دارم اما شبا واقعا قاطی میکنم

عزیزم خوبه که دوتا بچه خونتون پر از صدا و از سکوت درمیاد خونتون

من که نزدیک 6ساله ازدواج کردم و بچم سقط شد

یکی از تخمدانام کیست سازه

و از درد سقط و ترس اقدام نکردم فعلا

کاش منم دوتا بچه داشتم خونه رو بهم ریخته میکردن از سر کولم بالا میرفتن 

ولی فقط داشتم...😭

من چی بگم با سه تا بچه مدرسه ای  و خودمم که دانشجو هستم هر وقت از دست بچه ها عصبی میشی به ...

اره خیلی وقتا میگم اما بعضی اوقاتم اوضاع از کنترلم خارج میشه ینی گاهی اوقاتم ک صداشون نمیاد میرم میبینم دارن خرابکاری میکنن