2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم. بعد ۱۰ سال که عروسشونم، ،باز میگن دختر مردمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 110 پست
عزیزم همیشه گفتن نه عروس مثل دختر میشه نه داماد مثل پسر، شما هر چقدر هم خوبی کنی همینه مادر همسرتون ...

مساله اینه تا دیروز به همسر من می گفتن فلانی می کنیم، خونتو آتیش میزنیم... حالا هی زنگ میزنن داداش بیا بیمارستان.. اینم مدام میره و میاد.. من نمی تونم مدام باهاش باشم.. موندم ملاقات برم یا نه.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا انگار یه چیزهای نمی گی ولی اینکه شده بودی عروس خونه رو درک نمی کنم ... من کلا یه این چیزها اعتقاد ندارم 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

پست قبلیمو اصلاح میکنم، با همسرت با هم برید ملاقات، خودت همسرتو راضی کنی برید بهتره تا اینکه با حرف خواهرش بره، به  هر حال اونا خواهر برادران دو روز دیگه با هم خوب میشن 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

نرو اصلا ملاقاتش..وقتی خودشون رو میزنن ک اون نمیاد نیاد چرا انقدر خودتو کوجیک‌میکنی پس!!'واقعا درک نمیکنمت..چ جوری میتونی راضی شی انقدر خارت کنن واییی 

من‌جات بودم توفم ت صورتشون نمیداختم 

مساله اینه تا دیروز به همسر من می گفتن فلانی می کنیم، خونتو آتیش میزنیم... حالا هی زنگ میزنن داداش ب ...

بنظر من بری بهتره اینطوری دهنشونم میبندی تا وقتی مرخص میشه یکی دوباری برو

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
می دونم که نمیشن.. بدتر ممکنه بیمارستان داد و بیداد کنن سرم... 

نری ک بدتر دشمنی میکنن ک نیومدی ومادرمون حالندار بود، برو حتی اگه بدخلقی کردن

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

حتما برو ملاقاتش و اصلا ب حرفاشون اهمیت نده

عروسی بچه خاهرشوهرت رفتی عیادته مادرشوهرت نمیری 

تو خودت باش نباز نداشته باش ک کاری کنی بقیه تاییدت کنن 

رسم انسانیت اینکه بری عیادتش 

خانوادت تورو فکر نکنم اینجور کینه ای بار اورده باشن

پس تا دیر نشده حتما برو

اون میگه من اصلا بهت نمیگم بیا یا نیا... من پسرشم وظیفمه که برم ..  اما می ترسم یهو تحت تاثیر ...

احتمالش خیلی زیاده، شما حد وسط رو داشته باش نه مثل قبل خیلی براشون خوب باش نه مثل الان اینطوری