2777
2789
خیلی ربط داره گلم.تو صبر کن میفهمی.منم عمل کردم ولی دو هفتس.اما خاهرم دو ساله عمل کرده .تا ۷ ماه هر ...

با نی اصلا نخورین فشار میاد به بینی

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارم شده هر روز گریه 😑اطرافیانم میگن حداقل ۶ ماه صبر کن  دکترم گفت موردی نداره صبرکن ن ...

از من بشنو صبر کن.مطمئن باش درست میشه.

هنوز دو ماه نشده خیلی زوده واسه نظر دادن که.

استرس نده به خودت.حالا فوقه فوقش اونجوری هم موند الان که عمل نمیکنن باید حداقل یکسال بگذره از عمل قبلیت.پس با ارامش صبر کن 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

از الان دارم دنبال دکترش میگردم 😑 فیلر دائمی نیس

اشتباه میکنی 

پیج تجربه عمل بینی کمکت میکنه فالو کن 

فیلر خیلی وقتا دائمی میشه 

من بعد سه هفته بینیم قوز درآورد بعد گود شد جاش بعد ،یه مدت دراز بودالان هر بار یه طرفش کج میشه ،درست میشه 

عمل بینی خیلی صبر میخواد

اشتباه میکنی  پیج تجربه عمل بینی کمکت میکنه فالو کن  فیلر خیلی وقتا دائمی میشه  من ...

دقیقا.

من دو هفتس عمل کردم هر کی منو میبینه میگه انگار دماغ خودتو چسب زدی😐🤦

ولی من تو اینستا اون پیج رو فالو دارم علی و انیتا.دیگه گوش به حرف کسی نمیدم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

[QUOTE=259000601]اشتباه میکنی  پیج تجربه عمل بینی کمکت میکنه فالو کن  فیلر خیلی وقتا دائمی میشه  من ...[/QUOTEخداروشکر ک برای تو درست شده عزیزم انشالله برای منم بشه 🥲

[QUOTE=259000601]اشتباه میکنی  پیج تجربه عمل بینی کمکت میکنه فالو کن  فیلر خیلی وقتا دائمی ...

قطعا خیلی تغییر میکنه الان بینیت فقط ورمه فرمی نداره 

درضمن گریه باعث میشه بیشتر ورم کنی ورمت دائمی شه

قطعا خیلی تغییر میکنه الان بینیت فقط ورمه فرمی نداره  درضمن گریه باعث میشه بیشتر ورم کنی ورمت ...

اره دقیقا با دوربین پشت گوشی عکس میندازم خیلی ناامید میشم کج دیده میشه فرو رفته کوتاه و..😂