2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان حالا که حرفش شد من یه سوال کنم؟خخخ
قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ ﴿۵۳﴾ بگو اى بندگانم که زیاده بر خویشتن ستم روا داشته‏اید، از رحمت الهى نومید مباشید، چرا که خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، که او آمرزگار مهربان است‏ (۵۳)
من خودم تبریزیم ترکم.بعد با دخترم به خاطر آینه فارسی حرف میزنم.و دوس دارم انگلیسی رو هم یاد بگیره.الان چهار ماهشه گاهی شعرای انگلیسی براش میذارم.نمیدونم چه کارهایی بکنم انگلیسی رو مثل زبون مادری یاد بگیره.اصلا سه زبانه بودن بهضرر نی نی نیست؟
قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ ﴿۵۳﴾ بگو اى بندگانم که زیاده بر خویشتن ستم روا داشته‏اید، از رحمت الهى نومید مباشید، چرا که خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، که او آمرزگار مهربان است‏ (۵۳)
عزیزم کلاس زبان رفتن کاملا به شخصیت خودت ربط داره. اگر آدم با پشتکاری هستی حتما گروهی برو و اگر خیلی تو خودت نمیبینی که بتونی سر نخ رو بگیری و خودت بخونی حتما خصوصی بگبر. اگرم فکر می کنی که نیاز به راهنمایی بیشتر داری چند ماه اول رو هم گروهی برو و هم خصوصی بگیر. میکس این دوتا غوغا می کنه برات.

مدرس زبان انگلیسی با 12 سال تجربه تدریس آموزشگاهی، خصوصی، ونیمه خصوصی. مترجم کلیه متون تخصصی و عمومی.      ghazi_chemist@yahoo.com

من کلاس خصوصی میرفتم برا مکالمه اما هیچ تاثیری نداشت فقط پولم رفت با کلاس ترمیک هیچ فرقی نداشت الان ترمی میرم کانون زبان فکر میکنم مفیدتره
اوووو، جانشین تمام نداشتن ها روی زمین است

سارا جمالی مدرس مجرب زبان انگلیسی، سابقه همکاری با ایرانمهر و سفیر ( سوپروایزر و مدیر داخلی ) کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه تهران، مدرس زبان عمومی، مکالمه و همچنین کنکور با مناسب ترین قیمت و با متدهای جدید آموزشی در حال برگزاری دوره های مختلف کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی کرده است که میتوانید از شرایط تخفیف همچنین استفاده کنید

09173053119