2777
2789

لطفا نظرتونو بدید اگر تجربه ای از ایشون دارید

خدایا دوستت دارم

عزیزم دکتر ترک زاده برای نازایی هم شنیدم بشدت خوبه ولی نوبت سخت میدن ...مثلا خاله ام میخواد نوبت بگیره میگه چند ماه پیش بیعانه ریختم تا اینکه دکتر از خارج بیاد هنوزم نوبت نشده 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر ترک زاده برای نازایی هم شنیدم بشدت خوبه ولی نوبت سخت میدن ...مثلا خاله ام میخواد نوبت بگی ...

اره عزیزم امشب رفتم پیشش خیلی سخته نوبت گرفتن از ایشون

ممنونم بابت جوابتون

خدایا دوستت دارم

عزیزم خانم اسکوییان دوتا خواهر هستن یکیشون عالیه متاسفانه اسماشونو نمیدونم ولی دکتر مامانم بودن 

ولی اون یکی دکتر عمم بود زیاد تعریف نمی‌کرد

یه دکتر عالی هم خودمون داریم خانم عزت شبانی هست من دوبار پیشش سزارین کردم و چند باری هم اطرافیانم عالیه

برا ناباروری اگه منظورته  یکی از آشناهای پیشش با آی وی اف باردار شد و تعریف میکرد ازش  ...

من هم واسه ناباروری و هم چند.و قتی هست یکم مشکل خونریزی پیدا کردم

خدایا دوستت دارم
من نزهت موسوی فر رو بهت پیشنهاد میدم  هر دفعه میرم کلی باردار میبینم ( که نتیجه گرفتن )&nbs ...

شما میدونی چجوری از نزهت موسوی فر نوبت بگیرم 

خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن  الهی آمین 
شما میدونی چجوری از نزهت موسوی فر نوبت بگیرم 

روزای شنبه و سه شنبه صبح فقط مطب هست . 

منشیش از ساعت ۱ تقریبا گوشی رو جواب میده ، ممکنه خیلی پشت خط معطل بمونی 

گاهی هم میگه پذیرش جدید نداریم . 

ولی الان نداشته باشه ، مثلا یک یا دوماهه دیگه داره 

بزنگ و پیگیر باش 

فقط دفعه ی اول نوبت گرفتن سخته ، بعدش که پرونده داشته باشی دیگه نوبت نمیخاد ، همینجوری میری 

تلفن مطب : ۳۸۴۷۴۱۵۰