2777
2789
عنوان

گریه نکن

495 بازدید | 13 پست

آنه

تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت

وقتی روشنی چشم هایت

در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود.

با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت

از تنهایی معصومانه دست هایت.

آیا میدانی که در هجوم درد ها و غم هایت

و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت

حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود.

آنه

اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری

در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی

و اینک آن شکفتن و سبز شدن

در انتظار توست .

در انتظار توست....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم مامانت چش بود ؟ نميزارن بري بهش سر بزني؟

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

سلام امروز با هات آشنا شدم و تاپیکات رو خوندم. کامل نفهمیدم داستان زندگیت رو ولی فهمیدم که رسالت سنگینی رو دوشت هست و باید با چیزی که نمیخواستی خودت رو وفق بدی...

برای سلامتی مامانت، شادی روح داداشت، ارامش خودت و شادی زندگیتون دعا میکنم....

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
سلام امروز با هات آشنا شدم و تاپیکات رو خوندم. کامل نفهمیدم داستان زندگیت رو ولی فهمیدم که رسالت سنگ ...

سلام تاپیک قدیمی پیامتون را دیدم

به خاطر سفارش عکس شهید عزیزی که نوشتین گوگل سرچ کنیم میشه زحمت  بکشین اسم شهید بزرگوارو بنویسین ممنونم از شما

سلام تاپیک قدیمی پیامتون را دیدم به خاطر سفارش عکس شهید عزیزی که نوشتین گوگل سرچ کنیم میشه زحمت&nbs ...

سلام دوست عزیز

شهید آرمان علیوردی

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی