2777
2789
عنوان

به چه قیافه و تیپی میگید شیک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 53 پست
منم اونجورم..................حتی تو باشگاه همه میگن..................ولی لباس اصلا حس میکنم سلیقه ند ...

خب از پيج هاي استايل ايده بگير و كم كم سبك لباستو عوض كنه شما كه هيكلت خوبه لباس خيلي خوب به تنت ميشينه

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠
بهنوش‌فیس طبیعی داره؟!!ده‌پونزده سال پیش هم‌عمل داشت الان دیگه کوبیده از‌نو ساخته‌

نمیدونم عمل کرده یا نه ولی حالا چه با عمل چه بی عمل فیسش طبیعیه مثل هانیتا یا خیلیا دیگه تواینستا عمل کردن و تابلو عمل دارن یا خیلی فیس مصنوعی دارن نشده نمیگم نچرال فیسه ولی خب مصنوعی هم نشده

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از پيج هاي استايل ايده بگير و كم كم سبك لباستو عوض كنه شما كه هيكلت خوبه لباس خيلي خوب به تنت ميش ...

نمیدونم همپا ندارم برم مرکز خرید و اینا.........................اینترنتی هم اصلا نه بلدم نه قبول دارم................خییییییییییییلی معمولیم................همکارم میگفت با این هیکلت خیلی راحت میتونی شیکپوش باشی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نمیدونم همپا ندارم برم مرکز خرید و اینا.........................اینترنتی هم اصلا نه بلدم نه قبول دار ...

ببين اگر هزينشو داري از انلاين شاپ ها سفارش بده لباساي خيلي شيك ترك مثلا تو تخفيف بخري خيلي خوبه كلي واست كار ميكنه

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠
نمیدونم عمل کرده یا نه ولی حالا چه با عمل چه بی عمل فیسش طبیعیه مثل هانیتا یا خیلیا دیگه تواینستا عم ...

اره‌ حالت طبیعی‌صورتشو حفظ‌کرده‌ چند سال اخیر شبیه آیشواریا شده

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن
نمیدونم همپا ندارم برم مرکز خرید و اینا.........................اینترنتی هم اصلا نه بلدم نه قبول دار ...

واسه اینکه بتونی لباس درست بخری و بدردت بخوره هم تیپ خوبی داشته باشی استایل مورد پسندتو پیدا کن از تو اینستا یا گوگل هرجایی مثلا از تیپ یه بازیگر خوشت اومد برو سرچ کن ببین معمولا چی میپوشه ایا همیشه خوش تیپه خوش پوشه برو مدلش لباس بخر لازم از تو اینستا هم جای خوب مطمئن زیاده میتونی بخری لازمم نیست ده تا کفش بخری یا ۱۰ تا کیف  اگه ببینی متوجه میشی مثلا همین ساره بیات ی کیف طلایی داره همیشه همراشه به همه لباساشم میاد 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

واسه اینکه بتونی لباس درست بخری و بدردت بخوره هم تیپ خوبی داشته باشی استایل مورد پسندتو پیدا کن از ت ...

خوشم میاد از ساره بیات

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خوب منم نظرم همینه ........ولی یه همکار داریم تمیز اطو کشیده..........آرایشم میکنه ولی اصلا شیک که چ ...

شاید اخلاق و... اش باعث شده اینجور دیدگاهی بهش داشته باشید ^^🤍 

نظر جالبی بود... تاحالا فردی رو ندیدم که این خصوصیات رو داشته باشه و شیک نباشع

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋