2777
2789
عنوان

بچه میخوام

3588 بازدید | 41 پست

سلام خانوما من بچه میخوام چرا هر چی اقدام میکنم نمیشه😞

اونایی ک تجربه باردار شدن دارن لطفا تجربه هاشونو با ما در میون بزارن

چیکار کنم زودتر باردار بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول مشکل پیدا کن بعد درمان  هم خودت هم همسرت آزمایشات لازم بده

خودم تنبلی تخمدان خفیف دارم 😔دارم تلاش میکنم سبک زندگیو عوض کنم همسرمم آزمایش داده مشکلی نداره خداروشکر

باور کن‌همش بخاطر تلقین و استرسه فکر میکنی نمیشه.من‌قبل از عروسی چون فامیلیم آزمایش ژنتیک دادیم  شوهرم ازمایش اسپرم دادن گفتن ضعیفه ک‌البته دکترم گفت بخاطر شرایط بد ازمایشگاه بوده و دوباره تکرار کن که هررررکاری کردم دیگه شوهرم راضی ب آزمایش نشد منم فکر میکردم وای ما مشکل بچه دار شدن داریم دقیقا این ماه ک بیخیال شدم گفتم ولش کن ۲۹ام نوبت دکتر دارم‌میرم بهش میگم دارو و ازمایش برا همسرم بنویسه دیروز بیبی چکم‌خط کمرنگ افتاد حس میکنم مربوط ب استرسه این داستان

سلام گلی اگه دوره هات۲۸روزس از روز ۱۱یا۱۲اقدام کن ،وقتی خواستی اقدام کنی ی بالش بزار زیر باسنت و بعدش تا اونجا که میتونی پاهاتو بالا نگه دار ولی سعی کن حداقل یه ربع بیست دقیقه بالا نگه داری پاهاتو و بعدش رو دست بخواب ،واینکه بعد اقدام بلند نشو بری دست شویی چون ممکنه خدایی نکرده خارج از رحم بشه