2777
2789

خانواده شوهرم تقریبا بامون کات هستن پارسال با ۱۰۰ بار زنگ زدن متقاعدمون کردند برا عروسی دختر خواهرشوهرمون رفتیم توی این راه که۱۵ساعت راه و کلی با بچه شیرخوار اذیت شدیم و خدمم کمی از نظر سلامتی دچار مشکل شده بودم... بااینکه همسرم گله زیادی کرد که شما ۱۵ ساله بامون رفت و امد ندارین حتی برا تولد بچه امون زنگ هم نزدین چطور بیاییم ولی بالاخره دلمون نیومد و رفتیم.....قول دادن که میان و باز از پارسال نیومدن..حالا امسال بعد از یکسال دوباره زنگ رو زنگ که بیاین برا عروسی دومی....بعد از ۱۵ سال دخترش بمن زنگ زد و تعارف کرد...پس فردا عروسیه...البته خود خواهرشو۶رم یکماه پیش هم بمون زنگ زد که ماه دیگه عروسیه..شما باشین میرین؟!اگه امیدی داشتم که رفتنم تاثیری داره و باعث میشه دوستیمون بیشتر باشه میرفتم ولی میدونم خبری نیست..اینم بگم فاصله مکان عروسی تا خونمون ۱۰ساعته پیش خونمون نیست که بشه رفت نشست و اومد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاملا به همسرتون واگذار کنید

اصلا جوابشونو نمیده...قطعا از من میبینن...بمن زنگ میزنن منم الکی میگم حتما ندیده یا گوشی خرابه...میترسم ازشون بگم نمیاییم یوقت بام دعوا نکنن حالم خراب میشه

تو برو به جهنم که نمیان😂 

حالا انگار اومدن ریختن رو سرت تا چند روز باید مهمون داری کنی با بچه کوچیک و خرج گرون و....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

کات منظورت دعواست؟؟

والا ماهم خاله عمو دایی عمه رو سال تا سال نمی‌بینیم ولی هیچوقت تو مراسم عروسی و عزا پا پس نمیکشیم رفت و آمد نیست ولی تو اینجور مواقع همیشه همشون حضور دارن

اصلا جوابشونو نمیده...قطعا از من میبینن...بمن زنگ میزنن منم الکی میگم حتما ندیده یا گوشی خرابه...میت ...

شما بگو من رو شوهرم تاثیری ندارم خودش باید بخواد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

کات منظورت دعواست؟؟والا ماهم خاله عمو دایی عمه رو سال تا سال نمی‌بینیم ولی هیچوقت تو مراسم عروسی و ع ...

نه دعوا نیست اینجوریه که همشون تهران پیش هم زندگی میکنن ولی  پیش ما نمیان یا تماسی برا حال و احوال نمیگیرن ...برا کار زنگ میزنن

اگه دوست داری برو ، من خودم باشم نمیرم 

بعدم چرا می‌ترسی آخه شوهرت که بچشونه بی محلشون میکنه بتو ربطی نداره اصلا اختلافشون 

حالا ما خوبیم که با کلی مشغله سروتهشونو بزنی ور دلمونن سرزده وقت و بی وقت .. 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

نه دعوا نیست اینجوریه که همشون تهران پیش هم زندگی میکنن ولی پیش ما نمیان یا تماسی برا حال و احوال ن ...

مام همینیم ولی تو عروسی همدیگه همیشه شرکت میکنیم تنها جایی که میتونیم هم رو ببینیم همین موقع هاس😂