2777
2789
عنوان

فیلم بازا بیاید...

566 بازدید | 44 پست

دوستان چندتا فیلم و سریال خارجی جدیدی که دیدید و خوشتون اومده رو معرفی کنید لطفا...

و اینکه بگید از کدوم سایت یا کانال فیلم هاتون رو دانلود میکنید که از سالم بودن فایل هاش از لحاظ ویروس و این چیزا مطمئنید؟

❗لطفا سایت هایی رو معرفی کنید که فیلم هاش حتما با زیرنویس فارسی و بدون سانسور باشن❗

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت موبو مووی

لینکشو داری؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من سریال نام من دیدم خیلی قشنگه 

ژانرش چیه؟

سریال Seeرو دارم میبینم عالیه دلم نمیخاد تموم شده لامصب، بلبل جان میبینم 

بلبل جان سایته؟ لینکشو داری؟

سریال see هر وقت تموم شد میبینم حتما😅طافت انتظار ندارم

پن دانلود نمیکنم نگاه میکنم میزنم بیرون نماشا ویدائو اینا بدون سانسور فیلم هم

دختر گمشده معمای

هفت معمایی

بابادوک ترسناکه 

بلوند سرگذشت مرلین هست

آب عمیق عاشقانه است 

مسیرسبز معمایی

سکوت بره ها جنایی ایناکه گفتم عالی هستن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چه ژانری؟

فرقی نداره. فقط ارزش دیدن داشته باشه

ولی خب در کل عاشق ژانر های هیجانی و معمایی و جنایی و علمی تخیلی و اینا هستم

خیلی به ژانر درام عاشقانه علاقه ندارم

بلبل جان سایته؟ لینکشو داری؟ سریال see هر وقت تموم شد میبینم حتما😅طافت انتظار ندارم

نه یه برنامس همه سریال فیلمها رو داره بدون سانسور، کلا سه فصل هستش ، من فصل دومم، مطمعنم اگ تو ببینی عاشق جیسون موموا میشی روش کراش میزنی 😂😂

جدیدا smile دیدم سایت دی جی موویز و موبو مووی

ژانرش چیه؟