2777
2789
عنوان

رفتار جاریم

609 بازدید | 40 پست

بچه ها راستش چندوقته جاریم با من سرسنگین شده و منم از همه جا بیخبر ،که بعد از شوهرم فهمیدم مثل اینکه دوتا داداش یه حرفایی بینشون زده شده که برادرشوهرم گفته خانم تو اینجوری گفته و شوهرم گفته خانم تو هم اونجوری گفته(کلا داداشا خیلی خاله زنک هستن) و بعد برادرشوهرم رفته با زنش ناراحتی کرده که چرا همچین چیزی گفتی 

حالا جاریم با من جلوی جمع واقعا بد برخورد میکنه بنظرتون من چجوری باشم؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

محل سگ نده خرجتو میده مگه

بی محلی کردنو بلد نیستم میگم بقیه چه فکری میکنن ،زشته و اینجور فکرا 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
اصلن برات مهم نباشه انگار که نمیدونی خبر نداری انگار که نیست وجود نداره

چقدر خوب بود اگه میتونستم همش میگم بقیه چه فکری میکنن پشت سر من به بقیه چی گفته و اینجور فکرا 

خیلیم عادی سلام میکنم و تو جمع هستم ولی اون هی بی محلی میکنه

بی محلی کردنو بلد نیستم میگم بقیه چه فکری میکنن ،زشته و اینجور فکرا

پس حقته ضایع بشی تو جمع 

یعنی چی بلد نیستم اینقدر خودتونو کوچیک می‌بینید که هرکس هرکاری خاست بکنی باهاتون؟

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

چقدر خوب بود اگه میتونستم همش میگم بقیه چه فکری میکنن پشت سر من به بقیه چی گفته و اینجور فکرا خیلیم ...

عزیزدلم چند سال بعد می‌شینی برااینکه رفتار جاری برات مهم بوده و فکر بقیه چی بوده غصه میخوری . بیخیال باش بیخیال . اصلن برات مهم نباشه که چی گفته چی میگه چجوری رفتار می‌کنه بقیه چی فکر میکنن . اگه قراره کسی این وسط حرص بخوره بزار اون باشه نه تو

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو