2777
2789
عنوان

چالش برای همسر گاماگومبای سیاااه😁🥑

| مشاهده متن کامل بحث + 3306 بازدید | 46 پست

طفلک خندش گرفته🤣🤣میگ برا جیته شیطون 

اگ رف اومد گف نداره و همچین چیزی وجود نداره واکنششم بگو خب؟

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منتظرتم

داشت با گوشی صحبت میکرد سر سری جوابمو داد😂

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

بیچاره چ ایساگاشو قشنگ گرفتی😂😂😂

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

😂😂😂

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

منم فردا پیام میدم اسکرینشو میزارم ولی اگ زنگ زد چی😐😐😐

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈