2777
2789
عنوان

خونه ی خیلی کوچیک من..!+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9172 بازدید | 148 پست
چرا بجوری عکس میگیری که زاویه دار و‌بررگتر به نظر بیاد حداقل به تاپیکت احترام بزار

بنده خدا میخواد همه تو یه کادر مشخص بشه

بزرگتر به نظر بیاد چه صیغه ایه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما لطفا به تاپیک منم سر بزنین :)

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤
چرا بجوری عکس میگیری که زاویه دار و‌بررگتر به نظر بیاد حداقل به تاپیکت احترام بزار

میخواد همه چی توش پیدا باشه که کلیتش رو ببینیم وگرنه معلومه لنز وایده که😕

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

هزینه کنی براش عالی میشه باید بسپری به یکی برات یه خونه شیک در بیاره پول باشه حله

مشکل همینه،شوهرم خیلی تنبله ،حساب کن در خونمون بیشتر از ۱۰ساله رنگ نشده

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

عزیزم مبارکه ❤🌹

فک کنم جهازتو خریدی بعد رفتین دنبال خونه 😅

شلوغ برداشتی ولی به خونت ساده تر بیشتر میومد 😍

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....
دستنباف هست..درسته؟ خیلی قشنگه

اره دستباف هست و خیییلی هم گرونه

میشه برای اینکه لاغر بشم سه تا صلوات بفرستین😘وزن اولیه=83.  . هدف اول=78🔓🔑 خدایا شکرت هدف اولمو دیدم۲۴مهر ماه 🤩🤩😍 بریم برای هدف بعدی 💪💪 هدف دوم۷۴🔑🔓خدای مهربونم شکرت هدف دومم دیدم۱۰ابان ماه 🙏🙏😘پیش به سوی هدف سوم 💪💪هدف سوم70🔓🔑۲۳آذر ✨خدای بزرگ و مهربونم شکرت بریم به سمت دهه شصت 😅😍 هدف چهار 66🔓🔑خدایا خیلی ممنونم ازت 15بهمن ماه بریم به سمت هدف بعدی👈.  هدف پنجم62🔒. هدف ششم58🔒.  خدای مهربانم کمکم می‌کنه مطمعنم ،چون من عشق خدا هستم خودش بهم گفته که عاشقمه ❤️❤️

همین ک خونه دارین خدادوشکر مبارکه

ولی رنگ و مدل مبل با فرشا اصلا نمیخونه

اگه فرشات روشن باشه خونه خیلی دلباز تر نشون میده

البته میدونم دستبافه و بسیار گرون ولی خب واقعیتش یه فرش روشن بندازی خودت تغییرشو میفهی

سرویس خوابت برای اتاق واقعا بزرگه و تخت سلطنتی مناسبه اتاقای بزرگه

اگه یه تخت ساده و اسپرت بگیری خیلی بهتر میشع

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯