2777
2789
عنوان

کنکوری-

132 بازدید | 13 پست

ازتون راجب موضوعی کمک میخواستم،من کنکوری ۱۴۰۲ ام و برای تیر ماه قراره امتحان بدم.

سال دهم رو عالی با تستش جمع بستم ولی یازدهم به خاطر مجازی و تنبلی خودم خیلی خیلی بد پیش رفتم ولی از دوازدهم یعنی مهر ماهش دوباره دوازدهم رو با تست عالی شروع کردم

ولی مشکل من اینجاست که با این شرایط مدرسه رفتن و تا 4 ظهر مدرسه بودن..و هر روز تا ۲..۳ تا امتحان داشتن نمیتونم برای کنکور بخونم به خصوص اینکه معدل هم مهمه

از خانواده ام خواستم که منو تو غیر اتفاعی یا مدرسه از راه دور ثبت نام کنن ولی انجامش نمیدن،نه به خاطر هزینه اش‌‌میگن اگه تو درس خون باشی..همونجا هم میخونی!

موضوع من تو کمبود وقتمه..من واقعا اون استعداد رو با توجه به ترازای ازمونم میبینم که اگه حتی این ماه هارو بیشتر بخونم یه رتبه خوب میارم:)

چطور میتونم راضیشون کنم؟..یا باید قید این سالو بزنم؟چون ۳ مدرسه تموم میشه و تا راه خونه ۴ میرسم..حداقل یه ساعت باید استراحت کنم و بعد با دروس چرتی مثل ورزش و مدیریت و اینا پر میشه

...

😭😭😭😭بدبخ شدیمممم بیا گریه کنیمممم

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران- ایرنا- نمایندکان مجلس شورای اسلامی با کلیات یک فوریت «طرح قانون الحاق یک ماده به قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور» موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، در نشست علنی عصر یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی کلیات یک فوریت «طرح قانون الحاق یک ماده به قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب ۱۳۹۲» مورد بررسی قرار گرفت و با ۱۱۰ رای موافق، ۸۵ رای مخالف و ۳ رای ممتنع از ۲۰۹ آرای ماخوذه با یک فوریت به تصویب رسید.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزارتخانه‌های علوم، بهداشت و سازمان سنجش موظف کردند درباره نحوه برگزاری کنکور سراسری هر سال حداکثر تا یکماه قبل از برگزاری آزمون، گزارش جامعی در این مورد به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.

علی خضریان در مخالفت با دو فوریت این طرح گفت: در شرایطی هستیم که دروس عمومی برای آزمون سراسری حذف شده و قرار است آزمون سراسری در دی ماه برگزار شود الان وقت تلاطم جدید در کشور نیست.

نماینده مردم تهران بیان داشت: در مصوبه جدید ضریب معدل افزایش یافته و کنکور برداشته می‌شود و رقابت چند ساعته به چند ساله ارتقا یافته است در حالی این کار را انجام می‌دهیم که مصوبه شورای انقلاب فرهنگی ابلاغ شده و مجلس نمی‌تواند به این موضوع ورود کند.

وی افزود: در این برهه از زمان نیاز است بین دولت و مجلس هماهنگی باشد این باعث اختلاف بین دو قوه می شود و مردم از این موضوع آسیب می‌بینند.

در ادامه، محمد وحیدی نماینده مردم بجنورد در موافقت با این طرح گفت: بر اساس سند تحول، شورای انقلاب فرهنگی نمی‌تواند قانون وضع کند و فقط سیاستگذار است.

عضو کمیسیون آموزش بیان داشت: آموزش و پرورش در سال‌های اخیر نتوانسته امتحانات نهایی دانش آموزان را بر اساس ضوابط انقلاب فرهنگی برگزار کند و در نقطه اعتماد بخشی نیست.

وی با اشاره به امکانات تحصیلی دانش آموزان کشور گفت: دانش آموزی که در نقاط دور دست کشور تحصیل می‌کند نمی‌تواند با دانش آموز کلان شهرها با امکانات بالا رقابت کند.

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
رشتت چیه بنظر تلاشتو بکن اما بیشتر وقتتو بزار روی امتحانات نهایی مدرسه اگه امسال نشد حداقل سال بعد م ...

تجربی..ظاهرا که باید همین مدلی باشه..ولی خانواده انتظار دارن تو همون سال اول قبول شم

میگن کسی که میخونه همین یه سال اول هم میخونه...هیچ درکی ندارن:)

...

سلام عزیزم خوبی  منم غیر انتفاعی میرم  تست نزدم اصلا فعلا دارم فقط درسای خود مدرسه رو می ...

سلام قشنگ تشکر..شما خوبی؟

وضعیت همه ظاهرا بده:)میدونی تدریسای مدرسه ما واقعا مفید نیستن..بدترین معلما دست گذاشتن رو مدرسه مون.واس همین من دروس تخصصی رو بیرون کلاس میرم.

ولی با وجود اینا من فقط دنبال یکمم وقتم..فوقش فوقش تو روز میتونم ۶..۵ ساعت درس بخونم.این واقعا کمه

...

کار از گریه گذشته:)همه چیزو تو خودم میریزم..از استرس بگیر تا ترس و ‌..

😭😭😭😭😭😭😭