2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اول کلمه ز داشته باشه و آخرش

ب تعداد بچه ها کاردستی زنبور درست کن و تو این لیوان یکبار مصرفای فانتزی موز خورد کن بزار با این چنگال کوچیکا

اینطوری بک موز واسه دوتا سه تا دانش آموز کافی میشه.

البته اگ هر مادر واس بچه خودس درست میکنه ک هیچی

اگ واس کل کلاس میخای اینکارو بکن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
ولی خیلی خرجش زیاد میشه منم حرف گ رو برداشتم.کلاسشون چهل نفره باید چهل تا کاردستی گل درست کنم با چ ...

آره هم هزینه هم وقت 

من بچه کوچیکم دارم نمی‌دونم چه کار کنم

اره عزیزم برای کل کلاس نه مثلا این

اهان این طوری ک راحت تره

مداد

ماشین

مثلن بجای یه مداد معمولی یه مداد با یونولیت یا مقوا تو سایز خیلی بزرگ مثلن نیم متری درست کنی.

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
اهان این طوری ک راحت تره مداد ماشین مثلن بجای یه مداد معمولی یه مداد با یونولیت یا مقوا تو سایز خ ...

برای کل کلاس هست 

منظورم از نه زنده به مدت زنبور بود🤦🤦🤦😁

یعنی خودشو کادو کنه 

مگ قراره خوده زنبور رو کادو کنه؟ 

کاردستیشو گفتم

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))