2777
2789
عنوان

واقعا چرا نی نی سایت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 32 پست
بپرس عزیزم من خیلی وقته عکس اپلود نکردم  بچه های که بلدن جوابتو بدن♥️

میخوام عکس رو آپلود کنم تو گوگل ولی تایمشو زده یکروز بعد حذف میشه می‌خوام ببینم تایم زودتر نداره برای حذف

...
اینجاهم ازادی بیان نداریم از ترس نمیتونیم نظر صادقانه بدیم

حالا اون هیچی بعضیا واقعا الکی بخاطر یه چیز ساده میپرن به آدم کاملا مشخصه اون ادم خودش مشکل داره 

ولی خب حس بدش برا آدم میمونه دیگه   

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نازبشمممم🤭😍♥️

🤣

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دقیقا حرف دل منو زدی  آدم میترسه اینجا با کسی حرف بزنه که نکنه یهو عقده هاشو سرت خالی کنه  ...

والا یه جوری میزنن بهت نفهمی از کجا خوردی 

اصلا از حرفات یه چی دیگه برداشت میکنن و شروع میکنن به کوبیدنت 

من بخاطر همین زیاد تو تاپیک ها شرکت نمیکنم 🤦🏻

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
فک نمیکنم اصلا کلا منو کسی بشناسه با اینک زیاد هستم تو نی نی سایت ولی هیچکس نمیشناسه منو😂

خوبیش هم همینه 🤭🤭 واگرنه از هزار طرف قضاوت میشی و... دیگه تا تهشو بخون😬

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
والا یه جوری میزنن بهت نفهمی از کجا خوردی  اصلا از حرفات یه چی دیگه برداشت میکنن و شروع میکنن ...

آره دقیقا آدم میمونه چی بگه   اگه طرف استارتر هم باشه که حرفشو میزنه بعدم قفل میکنه تو میمونی و پرهای ریختت 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
حالا اون هیچی بعضیا واقعا الکی بخاطر یه چیز ساده میپرن به آدم کاملا مشخصه اون ادم خودش مشکل داره&nbs ...

دقیقا من تواین چن سال ک عضوم یه نفر بدجور توپید بهم هروقتم میبینمش یجوری میشم بعد همش فک میکنم شاید مشکل از من بوده کلا همیچین ادمی ام من توزندگی خودمم یه نفر میرینه بهم فک میکنم من کار خطایی کردم ک اون ریده بهم خودمو مقصر میدومم😒😪

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
بله کاملا حرف های شما درسته اینجا جای خالی کردن عصبانیت نیست!!!!

یه تعداد دقیقا همینجارو انتخاب کردن واسه خالی کردن خودشون 

انگار ن انگار پشت هر کاربری یه ادم نشسته که دل و احساس داره و ممکنه ناراحت بشه💔

خوبیش هم همینه 🤭🤭 واگرنه از هزار طرف قضاوت میشی و... دیگه تا تهشو بخون😬

دقیقا چون کلا تو زندگی خودمم همینم سرم تو لاک خودمه ولی بازم یسریا هستن ک کرم میریزنن و سرک میکشن تو زندگیم

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
دقیقا من تواین چن سال ک عضوم یه نفر بدجور توپید بهم هروقتم میبینمش یجوری میشم بعد همش فک میکنم شاید ...

اره حس خیلی بدی به آدم میده   کلا دوس ندارم تو تنش باشم ولی هر جا ادم میره همه با خودشونم قهرن 

حالا اون هیچی بعضیا واقعا الکی بخاطر یه چیز ساده میپرن به آدم کاملا مشخصه اون ادم خودش مشکل داره&nbs ...

وای دقیقاااااا 

هم دل خود ادم میشکنه 

و من که دلمم چقدر واسه اونطرف میسوزه 

از اینکه اینقدر ضربه خورده اس که اینقدر راحت میتونه دل دیگران و به درد بیاره🙁😓

آره دقیقا آدم میمونه چی بگه    اگه طرف استارتر هم باشه که حرفشو میزنه بعدم قفل میکنه تو م ...

😂😂😂😂 این بده خیلیییی بد 

یه بار یکی داشت خیلیییی پرت و پلا میگفت خیلی ها رو به هم انداخته بود 

داشتم جوابش و میدادم 

دم قانع شدن بود که استارتر زد قفل کرد 

با کله رفتم تو دیوار🥴🤣🤣🤣

😂😂😂😂 این بده خیلیییی بد  یه بار یکی داشت خیلیییی پرت و پلا میگفت خیلی ها رو به هم انداخته ...

حالا بدتر اینه تاپیک بترکه ریپلایشو نرسی بخونی   

دقیقا من تواین چن سال ک عضوم یه نفر بدجور توپید بهم هروقتم میبینمش یجوری میشم بعد همش فک میکنم شاید ...

الهی بگردم 🥺

اینجور ادما کلا مریضن

... رینن به بقیه که خودشونو خالی کنن 😬🥴🤦🏻