aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 725 عنوان تیر ماهی 262 بازدید | 39 پست دخترای تیر ماهی چجوری هستن؟؟ من تیرم ببینم چیزایی که میگید شامل من میشه یا نه مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم 1401/08/22 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
90saghar عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 31244 عالی مامان ناناز😆 کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
نیکاخانومم عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 626 خیلی مهربون و دلرحم، دوس دارن به بقیه کمک کنن، زود رنج، قوی، دست و دلباز، بد عصبانی میشن😅 "ای در رَگانم خون، وطن♥️"
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 725 عالی مامان ناناز😆 😎😂 مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
arosyakhi عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 4677 منم تیر ماهیم مهربون . لجباز . کمی مغرور . خوشگل. با معرفت اینا چیزایی هس ک بهم میگن ولی رو لجباز بودنم تاکید دارن😂
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 725 مهربون دل رحم و به شدت عصبی و پرخاشگر خودمو گفتم ایننننن منم مهربون و دلسوزم ولی عصبی و جینی مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 725 مهربون بشدت مودی و دست و دلباز 😎😎😎😎 😎😎😎😂 مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 725 منم تیر ماهیم مهربون . لجباز . کمی مغرور . خوشگل. با معرفت اینا چیزایی هس ک بهم ... لجباز که ارهههههه وای من خیلی لجبازم ببین یکی بگه بشین باور کن چلاغ بشم نمیشینم 🤦♀️ مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 725 خیلی مهربون و دلرحم، دوس دارن به بقیه کمک کنن، زود رنج، قوی، دست و دلباز، بد عصبانی میشن😅 😂😂😂😂فقط اخرش دقیقا درسته منم اینجورم مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
arosyakhi عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 4677 لجباز که ارهههههه وای من خیلی لجبازم ببین یکی بگه بشین باور کن چلاغ بشم نمیشینم 🤦♀️ 😂😂 ایول
ونگوگ۲ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 913 اگه ناراحت نمیشی بسیار لجباز مغرور خودخواه یه دنده هس زود عصبانی میشه انگار دیگران براش مهم نیستن انتقاد ناپذیر (شاید شما اینطور نباشین ولی تیرماهیای اطرافم اینطورن)
مامان_آرین_بامزه عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 2972 مهربون،بی آزار،دل رحم، از دروغ و تظاهر و ریا بشدت بدم میاد،عصبیم🥴با بقیه زیاد خو نمیگیرم ولی با همه مهربونمآزارم به یه مورچه نمیرسهگوشه گیرم و بشدت عاشق تنهاییدوست اطرافم ندارم، شاید بخاطر اینه برا همه خود واقعیم هستم و شیله پیله ندارم در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 725 اگه ناراحت نمیشی بسیار لجباز مغرور خودخواه یه دنده هس زود عصبانی میشه انگار دیگران براش مهم نیستن ان ... لجباز که 100درصد یه دنده 100درصد عصبانی در حد سرعت نور 100 درصد مغرور کمی اره مثلا 30 درصد دیگران برام مهم نیستن 0درصد انتقاد پذیرم 80 درصد ولی رفته رفته ناراحت میشم 🤦♀️😂الانم ناراحت نشدم ولی رفته رفته به خودم میگیرم 😂😂شوخی کردم مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم