2777
2789
عنوان

تیر ماهی

262 بازدید | 39 پست

دخترای تیر ماهی چجوری هستن؟؟ 

من تیرم ببینم چیزایی که میگید شامل من میشه یا نه 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی مامان ناناز😆

😎😂

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
مهربون دل رحم و به شدت عصبی و پرخاشگر خودمو گفتم

ایننننن منم 

مهربون و دلسوزم ولی عصبی و جینی

مهربون  بشدت مودی و دست و دلباز 😎😎😎😎

😎😎😎😂

منم تیر ماهیم  مهربون . لجباز . کمی مغرور . خوشگل.  با معرفت  اینا چیزایی هس ک بهم ...

لجباز که ارهههههه 

وای من خیلی لجبازم 

ببین یکی بگه بشین باور کن چلاغ بشم نمیشینم 🤦‍♀️

خیلی مهربون و دلرحم، دوس دارن به بقیه کمک کنن، زود رنج، قوی، دست و دلباز، بد عصبانی میشن😅

😂😂😂😂فقط اخرش 

دقیقا درسته منم اینجورم

مهربون،بی آزار،دل رحم، از دروغ و تظاهر و ریا بشدت بدم میاد،عصبیم🥴

با بقیه زیاد خو نمیگیرم ولی با همه مهربونم

آزارم به یه مورچه نمیرسه

گوشه گیرم و بشدت عاشق تنهایی

دوست اطرافم ندارم، شاید بخاطر اینه برا همه خود واقعیم هستم و شیله پیله ندارم

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!
اگه ناراحت نمیشی بسیار لجباز مغرور خودخواه یه دنده هس زود عصبانی میشه انگار دیگران براش مهم نیستن ان ...

لجباز که 100درصد 

یه دنده 100درصد 

عصبانی در حد سرعت نور 100 درصد 

مغرور کمی اره مثلا 30 درصد 

دیگران برام مهم نیستن 0درصد 

انتقاد پذیرم 80 درصد ولی رفته رفته ناراحت میشم 🤦‍♀️😂

الانم ناراحت نشدم ولی رفته رفته به خودم میگیرم 😂😂شوخی کردم