2777
2789
عنوان

به نظرتون تشنجه ؟

682 بازدید | 69 پست
پسر من هر وقت از خواب بیدار میشه بدنشو قفل میکنه ، پاهاش سیخ میشه چشماش میره یه طرف بعد از چند ثانیه هم تموم میشه بعد هی اوخ بوخ میکنه انگار که از چیزی ترسیده باشه و بخواد تعریف کنه بعدشم میره دنبال بازی کردنش الان یکسالشه و 2 ماهه که اینجوریه رفتیم دکتر نوار مغز داد گفت چیزی نیست اما رفع نشد هر بار تو طول شبانه روز که میخوابه بعد از بیدار شدنش اینجوری میشه یه دکتره دیگه دارو گفت تشنجه کلوبارام که ما ترسیدیم بدیم یعنی ممکنه یه تشج در روز چندین بار اونم فقط موقعی که از خواب بیدار میشه باشه. پسرم هیچ مشکلی نداره الان راه میره حرف میزنه ارتباط برقرار میکنه. نمیدونم والا چیکار کنم از طرفی هم موقع بیدار شدن از خواب اینجوری میشه شما نظرتون چیه ؟؟؟؟؟ حسابی موندم
پی کو باکس
ایندفه از حالتی که داره فیلم بگیر و نشون دکتر بده. شاید مشکل دیگه ای باشه. چون نوار مغزی هم دادین

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهره جان آخه واسه چی چشمام سیخ میشه تازه نفسشم حبس میشه و یهو میده بیرون. صحنه ناراحت کننده ایه. اطرافیان همه نگرانن حتی سرکتاب هم باز کردیم براش.
نکنه توی این دو ماه که اینجوری بوده تاثیری رو مغزش گذاشته باشه ؟؟؟؟؟ یا اگه دارو ندیم تاثیر بذاره و عقب افتادگی پیدا کنه؟؟؟؟
پی کو باکس
نرگس جان یه دکتر خیلی خوب دیگه ببرین. آخه اگه داروی تشنج بخوره و تشنج نداشته باشه مجبوری بدون دلیلی ادامه بدی.

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

نرگس جان ایشالا چیزی نباشه اما حتما پی گیری کن
چند تا دکتر همزمان پیدا کن
شاید بهتره بستری کنی تا اون حالت رو دکتر ببینه و نظر بده
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......