2777
2789

تجربه ن ولی من هر چی خواستگار میمودو رد میکردم نمیدونمستم چرا ولی وقتی بهم خواستگار میمود یه حسی خیلی بدی پیدا میکردم بعدش دیگ یه خواستگار دیگم اومد اونو من هر چقد گفتم نمیخوام مامانم اینا گفتن باید بیاد پسر خوبیه اینا 

بعد چن ماه که نامزد کردم مامانم با همسایمون رفته بود پیش یه پیش گو 

اونم گفته بود یه طلسم خیلی قوی بوده شما اونو چجوری شکستین من نمیدونم 

تجربه ن ولی من هر چی خواستگار میمودو رد میکردم نمیدونمستم چرا ولی وقتی بهم خواستگار میمود یه حسی خیل ...

آیا تو اون زمان ذکر یا سوره ای خوندین ک یادتون باشه الان شاید قرآن خوندن باعث شده ک باطل بشه زندگی ما همش جر بحث دعوا هست راستش حسود هم داریم واقعا نمیدونم چ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیا تو اون زمان ذکر یا سوره ای خوندین ک یادتون باشه الان شاید قرآن خوندن باعث شده ک باطل بشه زندگی م ...

اره تو اینستا بعضی وقتا ایه میمود درباره خوشبختیو اینا بود منم میخوندم 

قبلا هم اونجوری بوده؟؟؟

هر وقت ک رفت آمدمون با خانواده پدر شوهرم زیاد بشه اینجوری میشه اونا کار شون همین جادو جنبل هست چیکار کنم شوهرم رفت آمد میکنه خودم اصلا دوست ندارم برم اونجا الان میخوام یه راه حل پیدا کنم ک کاری ک کردن باطل بشه شوهرم خوب بشه 

هر وقت ک رفت آمدمون با خانواده پدر شوهرم زیاد بشه اینجوری میشه اونا کار شون همین جادو جنبل هست ...

اول اینکه تو باهاش لج نکن هر چیم اون لج کرد کوتاه بیا 

و اینک اگه پیش گو اینا میشناسی ک مطمعن باشه ایه محبت اینا بنویسه برو پیشش

اول اینکه تو باهاش لج نکن هر چیم اون لج کرد کوتاه بیا  و اینک اگه پیش گو اینا میشناسی ک مطمعن ...

نه والا نمیشناسم نزدیکم کسی رو واقعا سخته ک شوهرت فوش بده و آدم کوتاه بیاد کلا سرد شده کلافه میدونم کار خودشونه حالا با خوندن چند تا سوره ک از نت پیدا کردم بخونم ببینم انشاءالله خدا چه جوابی میده