2777
2789
عنوان

تورو خدا بهم نخندید

260 بازدید | 27 پست

سلام خانما 

من برای رفتو امدم میخوام از اتوبوس یا خط واحد استفاده کنم ولی یسری چیزا نمیدونم کارت از کجا بگیرم کجا شارژش کنم خواهشا مسخره نکنید اخه تاحالا سوار نشدم اصلا اون کارت رو چطوری رو دستگاه بزنم کدوم ورشو بزنم میترسم اونجا بهم بخندن🥺🥺

از دکه ی کنار ایستگاه هم بخر ، هم شارژ کن

شارژش هم به این صورته پول و کارت رو میدی ، خودشون انجام میدن

موقع سوار شدن ، رو میله ی کنار راننده ، یه دستگاهه

کارت رو بچسبون به اون ، صدا میده : دید

اگه گفت : دیـــــــــــــد 😂 یعنی خالیه

تا دوبار میتونی خالی استفاده کنی ، دفعه سوم میسوزه

چپه راسته هم نداره ، هر جور کارت رو بچسبونی ، میخونه

حتی از داخل کیف پول

به نفر قبلیت نگاه کن چجوری میزنه ، یاد بگیر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دقیقا کجای کارت بزنم ؟یعنی فرق داره کدوم قسمتشو بزنم؟

نه عزیزم هیچ فرقی نداره.خودت دستگاهو ببینی متوجه میشی کجاش بزنی جاش مشخصه

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔