وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طبیعیه دیدیش شاید یه حسی بهت دست داده باشه یا دلت واسش تنگ شده باشه الان
ولی گذشته دیگه...
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
آخخخخ لعنت ب مترو لعنت ب صندلیاش لعنت ب صدای خانومه گوینده مترو(دروازه دولت نمیدونم ایستگاه بعدی فلان بهمان گوه)لعنت ب بازارای عبدل اباد لعنت ب تک تک خیابونایی ک دیگه جرات نمیکنم توش قدم بذارم اصن لعنت ب همه چی
دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه
اره بسختی طلاق گرفتم وکیل گفت برو دیگه پشت سرتم نگا نکن .میگفت پرونده تو پدر منو دراورد
با توجه به عکسالعمل آقا و یازده سال زندگی که زمان کمی هم نبوده، یعنی صبور بودی به اندازه کافی. امیدوارم هرچیزی که دوست داری برات رقم بخوره و خوشبخت باشی.