2777
2789
عنوان

شوهر سابقمو توی مترو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6260 بازدید | 78 پست

اشکال نداره هرچی میخاهید بگید بگید من ناراحت نمیشم خ ب اون اول بغلم کرد منم نفهمیدم چیکار باید کنم😔😔

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
چشم  امره دیگه😏

حرف سیاسی هم نزن ممنوعه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم... فکر کنم به زودی یه پیام یا تماسی باهات بگیره. حالا مطمئنی دیگه نمیخوای برگردی؟ 

اره بسختی طلاق گرفتم وکیل گفت برو دیگه پشت سرتم نگا نکن .میگفت پرونده تو پدر منو دراورد 

حرف سیاسی هم نزن ممنوعه

سیاسی😐

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

ببحشید دوستان خیلی ناراح ت بودم اومودم اینجا کمی سبک بشم خیلی مشکلات خانوادگی دارم از خانه پدری طرد شدم .برادرای نامردی دارم

ببحشید دوستان خیلی ناراح ت بودم اومودم اینجا کمی سبک بشم خیلی مشکلات خانوادگی دارم از خانه پدری طرد ...

عزیزم قوی باش 

افرین که اینقدر شجاع بودی که خودت و از یک زندگی بد رها کردی 

قطعا با همین فرمان موفق هم خواهی شد 

زندگی سختی های زیادی داره 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

عزیزم رابطه ای که تموم شده رو فراموش کن

طبیعیه دیدیش شاید یه حسی بهت دست داده باشه یا دلت واسش تنگ شده باشه الان

ولی گذشته دیگه...

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببحشید دوستان خیلی ناراح ت بودم اومودم اینجا کمی سبک بشم خیلی مشکلات خانوادگی دارم از خانه پدری طرد ...

منم طلاق گرقتم باهاش تو یه خونه زندگی میکنم البته بغل ومغل در کار نیست حرف عادی میزنیم ولی کار به هم نداریم کی کجا میره وچکار میکنه 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

آخخخخ لعنت ب مترو لعنت ب صندلیاش لعنت ب صدای خانومه گوینده مترو(دروازه دولت نمیدونم ایستگاه بعدی فلان بهمان گوه)لعنت ب بازارای عبدل اباد لعنت ب تک تک خیابونایی ک دیگه جرات نمیکنم توش قدم بذارم اصن لعنت ب همه چی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

اره بسختی طلاق گرفتم وکیل گفت برو دیگه پشت سرتم نگا نکن .میگفت پرونده تو پدر منو دراورد

با توجه به عکس‌العمل آقا و  یازده سال زندگی که زمان کمی هم نبوده، یعنی صبور بودی به اندازه کافی. امیدوارم هرچیزی که دوست داری برات رقم بخوره و خوشبخت باشی.