2777
2789

با ی درونگرا وارد رابطه شدم

تو بلاتکلیفیم نمیدونم الان وارد رابطه شدیم اگ شدیم چرا پیام نمیده اگ نشدیم چرا انقد هوامو داره

و واقعا دارم اذییت میشم بچه ها من برونگرام اون ب شدت درونگرا و ساکت کم حرف

از احساسش هیچی نمیگه کم پیام میده بهم 

من کلی حرف میزنم دوسه تا کلمه خلاصع میکنه 

خودم واسع اشنایی پیش قدم شدم و قبول کرد تو دانشگاه دیدمش ساکت سر ب زیر بود دلم رف واسش

خودشم گف من درونگرام و کنارم بودن سخته 

ی روز میگزرهه هیچی نمیگه منم غرورم نمیزاره پیام بدم 

مثلا تو کلاسایی ک باهمیم حواسش خیلی بهمه مدام نگام میکنه حواسش هس بم 

ولی نمیدونم الان چیکاررکنم موندم حسش چیه چون هیچی نمیگه 

منم خودمو ب نارلحتی الان پرسیده چیکاری

چی بگم بهش ب نظرتون 

میخوام بدونم الان رابطه ما چیه حسش چیه فقط موندم چحوری ازش بپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا که اینجا گفتی رو تو چت بهش بگو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

حالا که داره میپرسه ناز نکن احساستو و خواستتو صریح و واضح بیان کن 

علم غیب نداره که بفهمه چته

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
دوس دارم بگم ولی روم نمیشه

نمیشه که باید بهش بگی اگه نمیتونی با تیپش کنار بیای

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)