2777
2789
عنوان

درد و دل 😔

852 بازدید | 47 پست

سلام دوستای عزیزم

واقعا دلم گرفته

نمیدونم چی بگم چجوری بگم

ادمی نیستم که سفره دلمو پیش همه وا کنم

خیلی تو خودم میریزم و پیش همه میگم و میخندم که کسی از دلم باخبر نشه

الانم دارم با چشای گریون براتون تایپ میکنم

من شوهرم از وقتی عروسی کردیم و اومدیم سر خونه زندگیمون خیلی سرد بود 

از نظر جنسی و عاطفی

میگفتم رفته به رفته گرم میشه ولی گرم نشد هیچ الان با گذشت ۶ سال زندگی مشترک و یه بچه ۲۹ ماهه ما ۲ ماه یبار رابطه نداریم

حتی بغلم نمیکنه مثل دوتا هم خونه داریم زندگی میکنیم

من خودم متولد ۷۷ هستم بهرحال منم نیاز دارم 

نیاز خواسته شدن عشق عمیق از شوهر اما دریغ!!!

دکتر رفتیم روانشناس و طب سنتی رفتیم ولی کلا مزاجش سرده و درس بشو نیس

دیشب باز تا دخترم بخوابه خوابید بعد ۲ ماه

صبح براش اخم کردم گفتم این چه وضعشه به شوخی گف دوس نداری برو خونه پدرت

گفتم بچه رو چیکار کنم گف تو به فکر بچه نباش 

دیگه داشت جدی میشد دید منم به شوخی نمیگم

گفت بچه رو تو میخوای یا میدی به من

گفتم میدمش به تو 

در حالی که دروغ گفتم 

نخواستم ضعف نشون بدم

من یه لحظه بدون دخترم دووم نمیارم

گف برو به همه بگو من اینم درس نمیشم رابطه دوس ندارم توهم برو طلاقتو بگیر

حتی صبونه نخورد همونجور پاشد رف

شما بگین چیکار کنم

داغوووونم 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

😔ای جان دلم بگردم...

یکم بهش چیزای گرم مزاج بدع شاید خوب بشه...

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرد مزاجی یه اصطلاح عامیانه ست

شوهرت یا مشکل هورمونی و جسمی داره که باید دارو مصرف کنه 

یا مشکل روانی داره و گرایشات متفاوت که درمان نداره 

اگر از این نظرها بررسی کردی و نتیجه مشخص شده ، شما در واقع باید تصمیم بگیری

عزیزم درمان این جور افراد هم موقتیه.. یعنی یه مدت کوتاه خوبن باز برمی گردن به تنظیمات قبلی شون! اصولا زندگی با مرد سردمزاج سوختن و ساختنه.. کاری نمیشه کرد و بدون درکت می کنم

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
یعنی حتی اگه لباس اونجوری هم بپوشی پیش قدم بشی تحریک نمیشه؟؟

کسی که سردمزاجه کلا با هیچی تحریک نمیشه.. 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

بیشترین دلیل سرد بودن زندگیتون زود ازدواج کردنتون بوده...هیچ تجربه ای نداشتین وارد زندگی زناشویی شدین

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢
بیشترین دلیل سرد بودن زندگیتون زود ازدواج کردنتون بوده...هیچ تجربه ای نداشتین وارد زندگی زناشویی شدی ...

به نظرم خیلی ارتباطی به این مساله نداره. سردی و گرمی یه امر ذاتیه.. آموزش و تجربه اون رو تقویت می کنه ولی اصل اول باید باشه تا آموزش روش جواب بده!