2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندمین باره از این پیام‌ها میبینم تو گوشیش هی گذشت کردم البته هیچوقت طرف جوابش رو نداده تو پیام‌هایی ...

شاید اون بهش زنگ زده

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

خدا لعنت کنه اونی کهزن داره و سرش تو زندگی بقیه می چرخه

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی
من شاغلم بچه کوچیک بیست ماهه دارم آقا خرج ماهم بکنه هی منت میزاره منم میرم سرکار بعد اینطوری میگه قی ...

من چقدر نازاحت شدم 😔کلی امروز حالم خوب بودا 💔واقعا نمیدونم چی بگم چرا موندی خدا میدونه

به نظرم اینجوری بی گدار به آب نزن‌.گوشی رو هک کن،تعقیب کن.هر کار میتونی انجام بده 

که دستش رو کنی

الان بهش بگی .میگه رفیقم پیام داده

میزنه زیرش یه چیزی هم بدهکار میشی

قشنگ حالشو بیار سرجاش

بعد هر تصمیمی که فکر میکنی درسته،اونو بگیر

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

وقتی اوند بگو خاله ات جواب پیامتو داده و گوشی رو بموب تو سرش

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
😳😳😳یا خدااااا......اسی برو حتمن ی سر آزمایش hpv  بده ...ی وقت زگیل این چیزا نداشته باشی ..ا ...

بابا اینقد طرفو نترسونید

شاید شوهرش یه شکری در حد پیام فقط خورده باشه 

اومدم ک با ترویج بی بند و باری مقابله کنم😠
بابا اینقد طرفو نترسونید شاید شوهرش یه شکری در حد پیام فقط خورده باشه 

😐😐میگه چند باری ازین پیاما دیده ...فکر نگم شکر باشع 

گوه خورده دیگه 😂😂😂

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

ایدز نگیره شوهرت 

این خا.ل...ه هاا کلی مریضی دارنا

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌