2777
2789
بابا فکر بد نکن شاید موضوع ی چیز دیگست

موضوع چیه عزیزم خاله میخواد واسه خاله بازی؟

معلومه دیگه کثافت شده دنیامون همممش خیانتتتت

خوشبینانش اینه برای یکی از دوستاش میخواد ردیف کنه

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا که خط کشیدم اسم شهر خودمون و شهر کناری مون رو نوشته این پیام رو شوهرم به طرف داده البته به س ...

ای داد ای داد ای داد...اسم خاله روبه گوه کشیدن...وقتی به خاله م میگم خاله حس میکنم خالم خرابه..

اونجا که خط کشیدم اسم شهر خودمون و شهر کناری مون رو نوشته این پیام رو شوهرم به طرف داده البته به س ...

😳😳😳یا خدااااا......اسی برو حتمن ی سر آزمایش hpv 

بده ...ی وقت زگیل این چیزا نداشته باشی ..اگه رو بدنت نداری شاید تو خونت باشه ...

اسی خدا میدونه چند دفه این کارو کرده ک این دفه لو رفته

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
چندمین باره از این پیام‌ها میبینم تو گوشیش هی گذشت کردم البته هیچوقت طرف جوابش رو نداده تو پیام‌هایی ...

شمارشو بده به یه اشنابگه خاله ام ۱۰،۱۲ تومن ازش بگیره بلاکش کنه بسوزه دیگه سمت این خربازیا نره

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
چندمین باره از این پیام‌ها میبینم تو گوشیش هی گذشت کردم البته هیچوقت طرف جوابش رو نداده تو پیام‌هایی ...

اولش یه جوری گفتی دیشب توی گوشیش دیدم کاش نمیدیدم چرا باید چنین پیامی توی گوشیش باشه ،که انگار شوکه شدی و اولین باره این موضوع رو دیدی ، ولی الان میگی بارها رفتی توی گوشیش و دیدی!!