2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه استیگماتش ۶باشه ممکنه برگرده بعد چند سال من عمل نکردم ولی چیزی ک شنیدمو گفتن الان یه روش دیگه اومده برا چشمای استیگمات بالا میگن بهتره میزان برگشتنش خیلی کمه

اما ضعیفی کمتر برمیگرده  ک عمل کنی خوبه ۶خیلیه

اگه استیگماتش ۶باشه ممکنه برگرده بعد چند سال من عمل نکردم ولی چیزی ک شنیدمو گفتن الان یه روش دیگه او ...

یعنی امیدوار باشم برم عکس بگیرم؟ نه چشمام آستیگمات نیس نزدیک صفره دکترم گفت😔 

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا
من استیگمات و ضعیفیم رو باهم لیزیک کردم.یه چشمم ۶بود یکیش ۷

خدادلت رو شاد کنه عزیزم امیدوارم کردی خداکنه عکسم خوب دربیاد برام دعا کن 😔خسته شدم از لنز و عینک از ۷سالگی عینک دارم تاالان ک ۲۷سالمه

خواهش می‌کنم.کجا رفتی واسه عمل؟هزینه ش چقد شده؟

هنوز میخوام اقدام کنم دکتری ک همیشه میرم برا معاینه خعلی دودلم کرد که شااااااید بشه عمل کرد😭ی مدت لنز گف نزن قرنیه ات متورمه بعدا برو عکس بگیر

شما چ سالی چ عملی چن شد هزینت

اره نباید لنز بزنی.من سال ۹۵ ...۲و پونصد.بیمارستان نور تهران عمل کردم

شماره چشمت برنگشت؟ 

اسم دکترتو میگی ؟

۶ماه دیگه اونوخ باید برم عمل یا همونموقع اقدام میکنه؟

دکتر پوپک پیر.نه برنگشته. شنبه ویزیت شدم یکشنبه عمل کردم

وا چه زود من خواهرم بعداز ۶ماه رف دوباره چکاب 🤔البته فارابی رفته بود....

وا چه زود من خواهرم بعداز ۶ماه رف دوباره چکاب 🤔البته فارابی رفته بود....

فارابی😑اونجا رفتم واسه کار خاله م.دهنمون سرویس شد.یه دونه دستگاه معاینه نمره چشم داشتن واسه اون همه مراجع..‌فکرش بکن فقط یک روز و نصفی طول کشید کارای قبل عملش رو انجام بدیم.من تو نور عمل کرده بودم تمام کارام ۳ساعتم نشدن.ولی خوب همون موقع من ۲و پونصد پول دادم دختر عمه م فارابی ۱ت عمل کرد

فارابی😑اونجا رفتم واسه کار خاله م.دهنمون سرویس شد.یه دونه دستگاه معاینه نمره چشم داشتن واسه اون همه ...

وای من رفتم بیمارستان فارابی بهم رئیس بیمارستان گفت ۱ بعد از ظهر برو پذیرش و منم از ساعت ۹ صبح تا ۱ بعد از ظهر تو حیاط بیمارستان علاف بودم و بعد که سر ساعت رفتم پذیرش گفت این ۱ بعد از ظهر نیست و اون پرانتزه این جوری نوشته و برو فردا بیا.در این حد تو پذیرش مریضا کمک می کنن.منم دیگه نرفتم و رفتم بیمارستان آفتاب و سریع کارم راه افتاد.بیمارستان فارابی اصلا توجه نمی کنن به مریض.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//