2777
2789

سلام من ۲۴ سالمه 😁 امروز عصب کشی کردم 

اینم بگم با این سنم هنوزززز آمپول میبینم گریه میگیره آزمایش خون و قبلش بی حسی میزنم،  انقدر کم تحمل و لوسم

۴ ماه پیش دکترم گفت دندونت نیاز به عصب کشی داره و من از ۴ ماه پیش خواب و خوراک نداشتم یکی امپولش و یکی بقیه‌ش دریل و سوزناش 

همش فیلم عصب کشی میدیدم استرس می‌گرفتم. 

😁😁

تا اییییییینکه دل و زدم به دریا و رفتم  قبلشم یک قرص دیازپام خوردم استرسم کم بشه 

دکتر اومد بالاسرم دستکش دستش کرد اشک تو چشام جمع شد یه آمپول هم اونجا بود فهمیدم همونه 

اول  ژل بی حسی زد ۵ دقیقه  صبر کرد بعد گفت چشمات و ببند آمپول نبینی  بستم فشاااار دادم چشام و آماده بودم بگم آخ یهو گفت ببخشید یکم ریخت رو زبونت رفت 🙄🤔 حتی یذره سوزش نداشتم.

بعد شروع کرد به تراش صدای دستگاه خییییلی کم بود اینجا میگفتن عین جوشکاری ولی واقعا راحت بعدشم سوزنارو زد تو لثه

همش آماده بودم درد بگیره دستم و ببرم بالا  که دیدم پاسمان آورد 😁

گفت بسلامت 

😍 خلاصه که اصلااااااا نترسید .

حالا پر کردنش مونده نمیدونم درد داره یا نه بی حسی میزنن یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شد گفتی ملت از ترس نمیتونستن برن خیالشون راحت شد🤣🤣

عمو کجایی ما از بیپولی نمیتونیم بریم درد کیلو چند😄

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

من هفته پیش یدونه پر کردم برای اولین بار میرفتم دندون پزشکی .

خیلی میترسم 

اما وقتی رفتم خیلی حال کردم خوشم اومد 

اصلا درد نداره.برای من بی حس نکرد 

منتظرم دوباره ماه بعد برم 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
االان دیگ پانسمان نمیکننن گ

میکنن هنوزم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
همینننن من بدبخت چهارجلسه رفتم پدرم دراومد

منم😒😒تاژع برای چهارشنبه وقت داده دوبارع

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت