2777
2789

صداشو ضبط کن صبح براش بزار 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد برابر بهتر از شوهر بدخوابه

من هرشب اجدادمو ملاقات میکنم از دستش

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

شاید بدجوری خوابیده جابه جا بشه ،خروپفش تموم نمیشه؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

نمیخوام ناراحت بشه برا مهمونیه که یکی دوشب میمونه و اون دور دورا می‌خوابه.نه برا شوهر که همه عمر بیخ ...

اخه بنده خدا کاری نمیتونه کنه 

میتونه؟خرو‌پف راهکار دارع؟

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜

با لحن محترمانه باهاشون درمیون بذار.شاید مشکل از بالشت یا انحراف بینی و...باشه.بالاخره باید بگی یکی دو شب نیست و شما به گوشات احتیاج خواهی داشت!

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm 

احتمالا مشگل انحراف بینی داره،شایدم وزنش زیاده،به مرور هم بدتر میشه،باید درمان کنه،پدر شوهرم من الان با دستگاه میخوابه،البته بلند بودن زیاد بالش و طاق باز خوابیدن هم خییلی موثره تو خر پف کردن،باید به پهلو بخوابه،و بالشش کوتاه باشه،بعد از یه مدت عادت میکنی،من الان دیگه صدای خر پف شوهرمو نمیشنوم،قبلا شبی چند بار بیدارش میکردم😄

وای با تمام وجود درکت میکنم.لامصب انگار الکی خوابیدن

😭لگد میزنه انگار تو شکم مامانشه بعد خوابشم سبکه بعد هر لگد بیدار میشه معذرت خواهی میکنه😐باز میخوابه 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.