2777
2789
عنوان

دبفین هیدرامین

192 بازدید | 12 پست

بچها فکنم دیفین هیدرامین ها مثل قبل نیست شایدم بدن من عادت کرده 

قبلا دیفین که میخوردم تا دو روز منگ خواب بودم الان زاز سرما خوردم هر چی دیفین میخورم با دستور پزشک میخورم البته ولی نه روی گلو دردم اثر داره نه خوابم میکنه 😅

طعمشم فرق کرده تلخ تر شده 

قبلا برای اینکه بتونم بخوابم استفاده میکردم توی ۶ ماه گذشته ۴ تا خوردم چون کرونا داشتم میگم شاید بدنمعادت کرده

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیفن هیدرامین کامپاند بگیر تاثیرش بیشتر 

شرکتها باهم فرق دارن 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
ن دوز داروها رو ضعیف کردن داروسازی شرم بهشون بهشون بچه ها خوب نمیشن شيشه شيشه شربت انگار آب میخورن

عا فکنم شاید .. الان اصولا باید خواب میبودم  اگه اثر داشت

بدنت عادت کرده مثه من ک سیتریزین میخورم و... :/

عه من سیتریزین تک این ۶ ماه فقط ۴ تا دونه خوردم یه ورق تموم نشده . مگه چقدر آبریزش داری اینهمه میخوری😂

دیفن هیدارمین ساده خواب اور اینا نیس اما دیفن هیدرامین کامپاند هست

عا روش هم نوشته خواب اوره اخه . ولی باز اونیکی رو هم امتحان میکنم 

عه من سیتریزین تک این ۶ ماه فقط ۴ تا دونه خوردم یه ورق تموم نشده . مگه چقدر آبریزش داری اینهمه میخور ...

من الرژی فصلی زیاد میاد سراغم خارش گلو و عطسه و... الرژی پوستی هم گاهی دارم خلاصه که مجبورم میفهمی؟ مجبور 😅