2777
2789

بچه ها کسی بوده با ذخیره زیر نیم ای وی اف داشته باشه؟

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها کسی بوده با ذخیره زیر نیم ای وی اف داشته باشه؟

الان خانم فلورا تاجیک توی پیجشکن بارداری فلورا توضیح میون چکار کنید و رژیم غذایی خیلی ها جواب گرفتن...چندتا ماما و کارگاه دارن شرکت کن راهنماییت می‌کنند.. باید اصلاح سبک انجام بدی ...خوابتو تنظیم کنی ...خیلی کارای دیگه 

اگر مشکل تیرویید نداری شیر سویا بخور 

به کمپوت کن چند نوبت در روز بخور 

اب و نشاسته حل کن بخور 

برای جلوگیری از یبوست انجیر بزار اب جوش هم ابشو بخور هم خودشو 

ملکارانی اب قلم هم عالیه 

و مهمتر از همه ارامش 

سعی کن اون دو هقته خودتو ببندی ب خدا 

سوره یاسین الرحمن 

زیارت عاشورا 

و کلی اذکار و ادعیه مجرب تو گوگل بزنی میاره 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋