2777
2789
عنوان

بیماری زگیل تناسلی ... بیاین لطفا

3823 بازدید | 9 پست

یکی بهم گفت قرص و پماد اسیکلوویر استفاده کردم خیلی خوب بوده  زگیلا رفتن  دیگه نیاز به فریز و لیزر نبود ..‌

درصورتی که این دارو برا تبخاله ...

این مطلبم تو اینترت دیدم ..

قرص آسیکلوویر ۴۰۰ برای درمان زگیل تناسلی و کنترل عفونت استفاده می‌شود که دوز آن به شکل موارد بالاتر تجویز می‌شود. توجه داشته‌باشید که پماد آسیکلوویر هم می‌تواند در کنترل تعداد زگیل‌ها موثر باشد اما در درمان آن‌ها برای همیشه نقش خاصی ندارد

کسی تجربه ای داشته؟؟؟

اون مال تبخال تناسلیه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه زگیل داشته باشی دونه های به رنگ پوست گاها شکل گل کلم و ازمایش پاپ اسمیر پیشرفته مشخص میکنه

خب من دارم اما خودش خشک شده و احتمال میدم جوش باشه نمیدونم فعلا هم هزینشو ندارم برم ازمایش .یا متخصص .زگیل احتمال داره خودش از بین بره ؟یا مال من زگیل نیست...چون کم شده..

خب من دارم اما خودش خشک شده و احتمال میدم جوش باشه نمیدونم فعلا هم هزینشو ندارم برم ازمایش .یا متخصص ...

ببین برا منم کم شد ولی کلا نی نی سایتیا میگن باید محلول بزنی یا فریز کنی و اینا تابره ...

ببین هزینه ازمایشش یک و خورده ای هست من رفتم کلینیک دولتی ۴۷۰ شد شما  برو دولتی ...