2777
2789
عنوان

کی میشه ما خونه دار بشیم؟ :)

1056 بازدید | 80 پست

مینویسم واسه یادگاری

به یاد روزهای سختی که توی سرمای زمستون صاحب خونه ها بلندمون کردن با اینکه کوچکترین صدایی نداشتیم و حتی خودشون از خوبیمون حرف زدن ولی واسه این قیمت های فضایی بلندمون کردن

واسه کسایی که رحم نکردن.. ولی سرلوحه زندگیشون اینه: بنی آدم اعضای یکدیگرند ک در آفرینش ز یک گوهرند!

اما میدونی چیه؟ خدایا بهم ده تا خونه خوب بده

به خداوندی تو، نذر میکنم ۵ تاش رو به ۵ خانواده ای که میدونم محتاجن، به نیت سختی هایی که کشیدم بشونم و هیچ مبلغ اجاره ای ازشون نگیرم.

کاش رحم میکردیم تا بعدا به خودمونم رحم بشه... کسی که انسانه رو گرگ نکنید گناهش گردن خودتونه :)

:) خداجون بسه دیگه لطفاااااا امسال؛ سال خونه دار شدن ما باشه.

ممنون میشم دعاهاتون رو بدرقه راهم کنید، من نمیخوام وقتی دارا شدم، بی رحم بشم نمیخوام انسانیتم رو فدای پول کنم :)🌹🌹

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عزیزم،هرکی یه مشکلی داره،اگ با همسرت خوشبختی خداروشکر کن و بدون حتما خونه دارم میشی

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
عزیزمم🥲 همه گرفتارن‌ ایشاع الله مشکل شما هم به زودی حل میشه  واست از خدا بهترینارو میخوام🤍

ممنون گلم

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

اره والا انقدر جا ب جا شدیم خسته شدیم خدایا برای تو که کاری نداره یه کاری کن همه مستاجرا صاحب خونه ی دلخواهشون بشن... برات دعا میکنم عزیزم.تو هم برای من دعا کن

🌹دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🌹خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم میزنی 💟

یادم نیست چندتا ولی خودم چند سال پیش خوندم اثر داشتم سرچ کن یه تعدادی سوره حمد را فکر کنم روز قبل عید فطر باید بخونی 

بببخشید دقیقشو یادم نیست اگه بگردی خودت روز دقیق و تعدادشو میتونی پیدا کنی

خودم خوندم اثر کرد زن داداشم یکمشو خوند زمین خریدن اونسال 

فکر کنم تعدادش زیاد بود گفت ضعف گرفتم چون روزه بودم

نوشتم اگه کسی خونه بخاد ان شالله کمک حالش باشه

شهادت امام رضا هم اش پختن به نیت خونه دارشدن خوبه هرکسی را دیدم پخته سال بعدش خونه خودش بوده 

البته تا ۷ سال باید بپزی حتی اگه خونه دارشدی اگرم همون سال نشی ۷ سال را بپز ان شالله یکی از این ۷ سال خونه دار میشی

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
دعا کن خدا به همون محتاجا خونه بده نه اینکه به تو بده که تو بهشون بدی😂 این دعا آیا بهتر نیست 😁 مز ...

هرکسی یه نظریه ای داره

خدا میده به وسیله بندگانش عزیزم 

وگرنه از آسمون نردبون نازل نمیشه 

انشالله عزیزم،هرکی یه مشکلی داره،اگ با همسرت خوشبختی خداروشکر کن و بدون حتما خونه دارم میشی

من ازدواج نکردم 

خونواده ام

پدرم 

خودم هممون تحت فشاریم

ممنون بله میدونم و ایمان دارم🌹

هرکسی یه نظریه ای داره خدا میده به وسیله بندگانش عزیزم  وگرنه از آسمون نردبون نازل نمیشه  ...

اره همون دیگه مستقیم  جور شه به همون بنده اش بده 

آخه میدونی به آدما اعتباری نیست همه فکر خودشونن 

اره والا انقدر جا ب جا شدیم خسته شدیم خدایا برای تو که کاری نداره یه کاری کن همه مستاجرا صاحب خونه ی ...

حتما عزیزم الهی الهی الهی به عظمت خدا که گاهی انسان فراموش میکنن چقدر در مقابلش کوچکن خدا همه ی مستاجرها رو خونه دار کنه

ممنونم