2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

سه تا دندون پر کردم هفته پیش ،دومیلیون و۶۰۰

تازه بیمه تکمیلی بودم ۲ ملیون هزینه  پر کردن دندونام شد که من ۴۰۰ ت دادم بقیش بیمه داد،ولی ۶۰۰ هزینه کف سازی شد،گفت بیمه قبول نمیکنه باید خودت بدی برا همین یک ملیون شد،😭😟

هرچی بدتر بشه کانالش بیشتر میشه یعنی باید چن تا چیز کوچولو هس اونا بیشتر میشه و بستگی داره عفونت با ...

چند سال پیش پر کرده بودم مثل اینکه موادش خوب نبود الان عفونت کرده دکتر گفت باید خالی کنه دوباره پر کنه میگه پنج تومن میشه  

چقدر گرون شده    

تازه ترک برداشته و لق شده اصلا امیدی نیست بهش که بمونه واسم 

خدایاااااااا دلم میخواد بمیرم واقعا 

برام دعا کن حداقل اینقدر اذیت شدم موندنی باشه

نمیدونی چقدر عذاب کشیدم عفونت زد به غدد لنفاویم داشتم میمردم چقدر دیگه هزینه ی دکترای دیگه دادم 

❌️ لایک نزن ❌️
تازه ترک برداشته و لق شده اصلا امیدی نیست بهش که بمونه واسم  خدایاااااااا دلم میخواد بمیرم واق ...

وای عزیزم انشالله خوب میشی

منم از چهارشنبه داشتم درد میکشیدم فکر کردم برای ارتودنسی دندونم درد میکنه تا پنجشنبه نصف صورتم باد کرد متوجه شدم دندونم چرک کرده امروز رفتم دکتر

قرص قوی نوشت تازه الان دردم آروم شده ولی واقعا برای ی دندون پنج تومن خیلی زیاده  

وای عزیزم انشالله خوب میشی  منم از چهارشنبه داشتم درد میکشیدم فکر کردم برای ارتودنسی دندونم در ...

شما چه آنتی بیوتیکی مصرف میکنی 

من اولش مترونیدازول و آموکسی سیلین 

بعدش دکتر عوض کرد سفکسیم و پنی سیلین 

هزینه که خیلیه عزیزم بخدا کم آوردم فقط دندون نیست که هر دفعه یه جای ادم میزنه بیرون 😅 کلی هزینه دکتر و دارو 

ولی خب چکار کنم دندون جایگزین نداره دیگه

❌️ لایک نزن ❌️
شما چه آنتی بیوتیکی مصرف میکنی  من اولش مترونیدازول و آموکسی سیلین  بعدش دکتر عوض کرد سف ...

من اول مفنامیک اسید استفاده میکردم جواب نداد 

الان دکتر برام دلتافن و متروماکس نوشته نمیدونم چیه ولی یکم دردم آروم گرفته 

اره واقعا برای اینکه نکشم مجبورم این همه هزینه کنم

من اول مفنامیک اسید استفاده میکردم جواب نداد  الان دکتر برام دلتافن و متروماکس نوشته نمیدونم چ ...

متروماکس همون مترونیدازول هست 

دلتافن هم مسکن هست 

انشالله بهتر باشی بانو 💖

❌️ لایک نزن ❌️