2777
2789
عنوان

میشه بیاید حالم خیلی بده😭

139 بازدید | 8 پست

نامزذم هنوز عقد نکردیم،امروز زنگ زذم گفتم کجایی و این حرفا .گف خونه و بعد من ب ی چیزایی شک کردم ک داره دروغ میگه .ک خودش دو ساعت بعد گف راستش من با فامیلمون و دوس دخترش بیرون بودم .و من گفتم چرا دروغ گفتی گف چطور تو همکلاسیت اومد باهات شوخی کرد (پسر)بعد اینو عیب میدپنی؟

کات کردم باهاش 😭کات مهم نیستا فقط شما بگید بهم من مقصرم؟؟🥹😭چیکار کنم الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کار خوبی کردی چون تو بهش دروغ نگفته بودی ولی اون دروغ گفت زندگی که هنوز به هیجا نرسیده دروغ توش باشه خیلی بهتر که ساخته نشه فقط صداقته که یه زندگی رو پایدار نگه میداره آدم دروغگو همیشه به دروغ گفتن عادت داره فقط باعث عذابته 

سر اون قضیه عقده کرده اینطوری خودشو خالی کرده طرز فکرش اصلا خوب نیست میتونست بیاد قشنگ صحبت کنه بگه دوست ندارم همکلاسیت باهات شوخی کنه آدمیه که هر چیزی رو تلافی میکنه 

اونی ام که من دوسش دارم میره دوراشو میزنه بعد میاد تعریف میکنه منم بغضمو قورت میدم،نه مقصر نیستی

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕