2777
2789
عنوان

دوسین چیه و چطوری باید بخوری

1051 بازدید | 11 پست

سلام وقت خوش

ان شاء الله حال دل همتون خوش باشه بچه ها دوسین چیه و چطوری باید استفاده کرد بعضی ها میگن اصلا سیاه دانه نباید بکوبی و برای چه چیز هایی خوبه اصلا کسی هست جواب گرفته باشه 

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲

https://t.me/+u_clS8sgAq5kM2Rlhttps://t.me/+u_clS8sgAq5kM2Rl

بچه ها به دلیل عضو گیری کوینکس

رایگان در گروه تلگرامی صرافی کوینکس عضو بشید و با دادن یک پیام در گروه در قرعه کشی دلاری کوینکس شرکت کنید

فقط تا ۳۰ آبان مهلت دارید

من سیاه دانه آسیاب کردم اما میشه گفت نیم کوب و با عسل قاطی کردم

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاه دانه را تا کوبیدی سریع بریز توی عسل دیگه موردی نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

باید نیم کوب کنی اسیاب ن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

سلام 

سیاه دونه رو بکوب با عسل قاطب کن بخور 

اگ میتونی هر روز صبح تازه بکوب و بخور چون سیاه دونه کوبیده شده نباید هوا بهش برسه 

اگرم کوبیدی زود با عسل قاطیش کنه 

خیلی خوبه گرم میکنه رحم رو 

فقط حواست باشه از ۲۰ ام دورت ب اون ور نخور ک اک باردار باشی ی وقت سقط نشه گلم

دوسین سیاه دانه نیم کوب و عسل البته برای هرکس خوب نیست باید مزاجت رو بشناسی بعدم باید تازه ...

من سه تا قاشق غذاخوری عسل و یه قاشق غذاخوری سیاه دانه درست کردم برای یک هفته هم ضرر داره 

همونو بخور من ی هفته خوردم همون ماه حامله شدم بعدیسال

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
همونو بخور من ی هفته خوردم همون ماه حامله شدم بعدیسال

جسارتا شما مشکل کیست تخمدان داشتین ؟؟؟

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام