2777
2789
عنوان

نسبت به سنم خیلی حساس شدم

131 بازدید | 13 پست

۳۳ سالمه مجردم خسته شدم از بس زیر سوال بردنم من بخاطر افسردگی که داشتم تن به ازدواج نمیدادم الانم که حالم بهتر شده دیگران با نیش و کنایه بهم زخم میزنن  بخاطر ازدواج نکردنم  مدام از بچه تا بزرگسال هر کی دلش میگیره دلش پر میشه یا یه مجلسی میشه همه عقده هاشونو سر من خالی می‌کنند لطفا کمکم کنید چطور قوی باشم عزت نفسمو‌ ببرم بالا

منم۳۲ مجرد رو سنم خیلی حساس شدم دلیلشم میدونم چون مجردم تو اين سن به خواسته هام نرسیدم کلی سرخوردم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ...ن چپت باشه. من خیلی حساس بودم که دخترای هم سن من بچه و زندگی دارن منم هنوز مجردم😂بعدش دیدم برا هیشکی مهم نیس فقط خودم حساسم. بقیه از سر نفهمی یه تیکه میندازن رد میشن. نمیدونن با روان اون آدم چیکار میکنن

منم۳۲ مجرد رو سنم خیلی حساس شدم دلیلشم میدونم چون مجردم تو اين سن به خواسته هام نرسیدم کلی سرخوردم

همین دیگه خودمون به اندازه کافی مشکلات داریم دیگران هم با رفتارهای زشت و نسنجیده اشون آزارمون میدن

همین دیگه خودمون به اندازه کافی مشکلات داریم دیگران هم با رفتارهای زشت و نسنجیده اشون آزارمون میدن

من زیاد نشنیدم به خودم بگن 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
به ...ن چپت باشه. من خیلی حساس بودم که دخترای هم سن من بچه و زندگی دارن منم هنوز مجردم😂بعدش دیدم بر ...

دقیقا منم خیلی اهمیت نمیدم چون خودم از زندگی خودم خبر دارم چی بهم گذشته ولی خب آدم بعضی وقت ها غصه دلشو میگیره دست خود آدم نیس

دقیقا منم خیلی اهمیت نمیدم چون خودم از زندگی خودم خبر دارم چی بهم گذشته ولی خب آدم بعضی وقت ها غصه د ...

آره منم بعضی وقتا خیلی بهم برمیخوره غصه دار میشم. ولی در کل راضییم از زندگیم. هر چی خدا بخواد

خدارو شکر که نشنیدی 😊اینکه ازدواج نکردنو یه ضعف میبین میکوبن سر آدم خیلی از نظر روانی درد داره😒&n ...

نه گفتم زیاد مثلا شاید مادربزرگی ابراز نگرانی کنه به کتفمون چیکار کنیم خودم اونقد مشکل دارم چه میدونم چرا ازدواجم جور نمیشه 😑

نه گفتم زیاد مثلا شاید مادربزرگی ابراز نگرانی کنه به کتفمون چیکار کنیم خودم اونقد مشکل دارم چه میدون ...

من نمی‌دونم چطور به خودشون همچین اجازه ای میدن دیگه طرف میبینی دختر خودش چهار بار شوهر کرده یا به یه آدم آس و پاس دخترشو شوهر داده افتخار میکنه که مهم اینه دخترش ازدواج کرده یا کلی مشکلات داره ولی از رو نمیره تیکه خودشونو میندازن 😩

من نمی‌دونم چطور به خودشون همچین اجازه ای میدن دیگه طرف میبینی دختر خودش چهار بار شوهر کرده یا ...

چی بگم ☹️نمیشه بی توجهم بود بالاخره تو ذهن میاد 

چی بگم ☹️نمیشه بی توجهم بود بالاخره تو ذهن میاد 

نه دیگه من میخام قوی باشم هر کی هر حرفی زد اصلا برام ارزشی نداشته باشه اما نمیتونم یا در جا جواب طرف رو بدم رو دلم سنگینی نکنه