2777
2789
عنوان

اسم پسر خواهرم..

1094 بازدید | 24 پست

سلام

من خواهرم ۲تا پسر داره

اسم پسر بزرگش ایلیا ۱۶سالشه

پسر کوچیکش علیسان ۷سالشه 

از اسم پسر کوچیکش خوشش نمیاد یعنی اسمشو ‌ارمیا دوست داشت بزاره به ایلیا هم میومد اما همسرش اصلا این‌ اسمو دوست نداشت واسه همین علیسان گذاشتن

ولی الان گاهی ارمیا صداش میزنه‌

به نظر خود من علیسان بهتره ولی میخوام نظر شما رو هم بدونم🌹

دو اسمه باشه بچه اذیت میشه آره؟مثلا تو مدرسه؟

آیا ثبت احوال تغییر میده؟

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام منم اصلا از علیسان خودشم نمیاد اصلا

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دو اسمه بودن خیلی بده

من نبودم ولی خواهرم که دو اسمه بود سر بچش میگفت هر کی باعث بشه بچم دو اسمه بشه نمیبخشمش 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

من دو اسم م خودم 

کلاس اول رفتم مدرسه لیست حضور غیاب و میخوندن نمیدونستم تو شناسنامه اسمم یچی دیگس هی صدا میزدن گفتم اسم منو نخوندین تازه چند روز بعد فهمیدم اسمم این نیست🤣🤣🤣🤣

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
من دو اسم م خودم  کلاس اول رفتم مدرسه لیست حضور غیاب و میخوندن نمیدونستم تو شناسنامه اسمم یچی ...

عزیزم😅♥️

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
دو اسمه بودن خیلی بده من نبودم ولی خواهرم که دو اسمه بود سر بچش میگفت هر کی باعث بشه بچم دو اسمه بش ...

بله سخته خداحفظشون کنه 

متشکرم🌹

علیسان خیلی قشنگه

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

هر دوتاش خوشگله  ولی من دو تا اسم دارم مدرسه همه به اسم شناسنامه صدام میزدن  خونه و فامی ...

دقیقا منم اسممو انتخاب کرده بودن بابام از یه اسم دیگ خوشش می‌اومد موقع شناسنامه گرفتن اونو گذاشت

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

علیسان خیلی قشنگه

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه