2777
2789
پسرمنم مریضه بمیرم الهی😔ازاینورم،خودم مریضم باردارم الانم باید برم سونو ان تی.شاید ببرمش ببینم دلش ...

بچت چن سالشه که دومی رو آوردی؟

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمیخوره خیلی بد غذاس

دختر من یک هفته اس مریضه واصلا اشتها نداره ،روزی شاید یه لیوان شیر بخوره یا نصفی سیب زمینی کبابی .کباب مرغ نخورد برنج همیشه دوست داشت نخورد .دیشب هم چند تکه گوشت خورشتی توی قورمه سبزی خورد فقط

دختر من یک هفته اس مریضه واصلا اشتها نداره ،روزی شاید یه لیوان شیر بخوره یا نصفی سیب زمینی کبابی .کب ...

اصلا آدم میمونه چی بده... دختر من خیلی بد غذاس موقع مریضی بد تر هم میشه

تقریبا۵سال

ااا چه خوب، پسر منم تقریبا پنج سالشه، یعنی الان دقیق چهار سال و هشت ماهشه، ولی اصلا جرعت نمیکنم دومی روبیارم، هی بهم میگن دیر نکن زود بیار و فلان ولی نه من نه شوهرم هیچکدوم نمیخام هنوز، می گیم خیلی زوده

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ااا چه خوب، پسر منم تقریبا پنج سالشه، یعنی الان دقیق چهار سال و هشت ماهشه، ولی اصلا جرعت نمیکنم دومی ...

پسرمنم چهارسال و۷ماهشه،منم خداخاسته باردارشدم گلم اولش راضی نبودم الان میگم دیر یا زود بخاطر پسرم باید یکی می آوردم پس خداروشکر بدون دوا ودرمان ودکتر خدا بهم داد، نگران نباش گلی یکی بزار مگه اینکه تک فرزند بخوای که بنظرم درآینده بچه ت اذیت شه حتی کودکیش

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
اصلا نمیخوره خیلی بد غذاس

اگع گلوش ادیت حیست ی سیب زمینی سرخ کن بده بخوره شکمش سیر شه

میدونم سرخی بده تو بیماری ولی شکم خالی بدتره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اصلا آدم میمونه چی بده... دختر من خیلی بد غذاس موقع مریضی بد تر هم میشه

چندتا پر گوشت واسش کباب کن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

عزیزم اصرار نکن چیزی بخوره اب هویج و اب سیب و لیمو شیرین و نارنگی پرتقال هرچی بخوره خوبه برای تبش هم خیار و کاهو اگر میخوره بهش بده

شربت عسل ابلیمو اگر هم نمیخوره شربت ابلیمو با شکر درست کن براش. 

مرغ رو هرجور میخوره براش درست کن چون خنکه برای تبش هم خوبه

برنج کته ای با اب گوشت چرخ شده که با پیاز و نمک و زردچوبه و یه گوجه پختیش بده بهش اگر بخوره خیلی مقوی و خوبه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b