2777
2789

ما ک عاشقشیم. کلن در هفته دو بار میخوریم. ‌اصلا جمعه باشه و هوا سرد و کدو نباشه ما نمی تونیم سر کنیم.

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری واسه عدسی و سوپ ؟🧐

پوستشو بگیر 

بذار بپزه 

بندازش تو مخلوط کن با با گوشکوبی چیزی لهش کن

بعد بزارش سرد بشه بزارش فریزر

موقعی ک عدسی یا سوپ درس میکنی بریز تو غذات خیلییی خوشمزش میکنه خیلیم خاصیت داره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من دارم پختم مزه خيار ميداد، خيلي ام آب داشت 

یا خوب نذاشتی یا جنسش خوب نبوده.‌اره اگه گاه خودش زیاد اب پس میده بی مزه س.

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
پوستشو بگیر  بذار بپزه  بندازش تو مخلوط کن با با گوشکوبی چیزی لهش کن بعد بزارش سرد بشه ...

چه جالب مرسی منم عاشق مزشم

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

میشه این جمعه بیام خونتون      عاشق کدوحلوایی ام

قابلمه دیشب و الان شستم. 

آخی   بفرما عزیزم😊😊