2777
2789

سلام بچه ها، من قبلا کاربری داشتم ولی بنا بر دلایل شخصی گفتم نینی یار بترکونتش.. الان انقدر حرصم گرفته ک با شماره دوستم وارد شدم دارم میمیرم 

من 22 سالمه شاغلم وضع مالیم خداروشکر خوبه و خونه و ماشین مستقل دارم،«بخدا قصد پز یا این خاله زنگ بازیا رو ندارم و اهلشم نیستم نیازه ک بگم شرایطو» من یه ماه پیش دوسه هفته میشه از همکارم آنفولانزا جدیده رو گرفتم و تقریبا دو هفته کاملتو خونه بودم و تا کامل خوب نشدم اجازه ندادم برم و بقیه رو مریض کنم رئیسمم در جریان بود و مرخصی داد،تو این دوهفته مادر پدرم اومدن ببیننم ولی خودم زیاد اجازه ندادم بیان مبادا بگیرن، قطعا دو هفته مریض باشی حال و حوصله رسیدن به خونه رو نداری!«هستین بقیه رو بگم؟» 

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینجا ک خوشبحالت کار و زندگی داری تو این سن 

بگو

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

خونم بهم ریخته بود و حال رسیدن نه به خودمو داشتم نه خونه خیلی بد بود حالم..، من این دوهفته به زور دارو و سرم و هرچی بود خوب شدم،تازه دو سه روز کامل از خوب شدنم میگذره ک بازم تک سرفه رو دارم، دیروز از سرکار برکشته بودم خسته و کوفته مامانم زنگ زده با شادی میگه با خالت اینا و مامانبزرگت با ما داریم میایم عزیزم یه ساعت دیگه اونجاییم! بخدا ی لحظه خون ب مغزم نرسبد گفتم یعنی چی مامان «اخه مامانم اصلا همچین ادمی نیست یهو بره خونه کسی» گفت بعدا حرف میزنیم قطع کرد حتما پیشش کسی بوده

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 

ببخشید دیر مینویسم بخدا حالم بده..