2777
2789

بچه ها بدون اینکه توهیین کنین بیاین یکم صحبت کنین راجب عشقاتون اونایی ک وفا دارن بتون اونایی ک نامردن؟؟؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
2
40%
0
0%
2
40%
1
20%

شکست عشقی نخوردم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا فعلا ک خوبیم فقط دیشب خواستم جلو خودش امتحانش کنم، گفتم فک کن بیماری قلبی دارم و فشار خون و... و درمان نداره و مرگم نزدیکه😐😂آیا همچنان باهام میبودی؟

بعد که فهمید همینجوری گفتم، روح و روانش بهم خورد امروزم همچنان ناراحته ازم اینم پیام دیشبش:🥺🥲

بگیم که چی بشه؟

خاطرات تلخ مون دوباره زنده بشن؟

باید قبول کنیم که بهمون دروغ گفتن و فریب خوردیم

این رابطه های دوست دختر دوست پسری و خلاصه رابطه های امروزی اینجوریه

وگرنه پسری که واقعا عاشقت باشه بجای خونه خالی ، می‌برتت محضر

هرکس غیر این بگه خودشو گول می‌زنه

مراقب باشیم دیگه ازمون سواستفاده نشه🥺😓🥲

اگه حاجت داری یا به مشکل سختی دچاری🥺                                                   ‌اول از همه دعا و کمک از خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام😍 دوم ترک گناه چون خیلی از مشکلات‌مون نتیجه‌ی گناهامونه و گناهامون مانع استجابت دعاهامون میشه  سوم دعا و ذکر و ختم های مجرب مثل ختم زیارت عاشورا آیت الله حق شناس و ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر 😍                                              اگه خواستید در هر موضوعی صحبت کنیم ، لطفا توی پیام رسان داخلی بیاین ، چون تو سایت واسم خیلی سخته و کنده
بگیم که چی بشه؟ خاطرات تلخ مون دوباره زنده بشن؟ باید قبول کنیم که بهمون دروغ گفتن و فریب خوردیم ا ...

دقیقا 🥺

فقط میان بازی میکنن با زندگی آدم بعدم میرن میگن خودت خواستی تقصیر خودت بوده عوضیا 

دقیقا 🥺 فقط میان بازی میکنن با زندگی آدم بعدم میرن میگن خودت خواستی تقصیر خودت بوده عوضیا 

اصلا رابطه های امروزی مشکل دارن

رابطه های بی تعهد و بیخودی هستن

همون روابط و ازدواج های سنتی از همه بهتر بود

چون از روی عقل و فکر و با چشم باز بودن

نه این رابطه ها که همش دروغ و شهوت و احساساتیه که کور و کر مون می‌کنن 

اگه حاجت داری یا به مشکل سختی دچاری🥺                                                   ‌اول از همه دعا و کمک از خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام😍 دوم ترک گناه چون خیلی از مشکلات‌مون نتیجه‌ی گناهامونه و گناهامون مانع استجابت دعاهامون میشه  سوم دعا و ذکر و ختم های مجرب مثل ختم زیارت عاشورا آیت الله حق شناس و ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر 😍                                              اگه خواستید در هر موضوعی صحبت کنیم ، لطفا توی پیام رسان داخلی بیاین ، چون تو سایت واسم خیلی سخته و کنده