سلام دوستان من عکس گرفتم از دندونم یه دندون عقل دارم تو فک بالا که دراومده ولی سایزش از بقیه دندونام کوچیکتره رفتم دندانپزشک عمومی گفت باید بکشی بهم نوبت داد واسه هفته اینده،بنظرتون دندانپزشک عموم میتونه دندون عقل بکشه خیلی میترسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه چه خوب فک میکردم حتما باید کشید برا منم ن درد داره ن پوسیده
از منم اصلا نه دذد داشت نه پوسیده بود بعد ۱ سال دوتا از دندونام یهو الکی خورد شد عکس کامل گرفتم دکتر فوق تخصص عصب دندان بهم گفت فک جا نداشته و برای همین فشار کنار دندون کناری گذاشته و الان الکی الکی من دوتا دندون خراب دارم دندونای من که خداروشکر جنس عالی و خوب هستن
گفت باید یه برش روش بخوره تا راحت بتونم اون انبر رو داخل ببرم و بکشمش وقتی کشید گفت بخیه لازم نیست برش کوچیکی زدم که خودش جوش میخوره اما دقیقا از دوساعت بعد از کشیدن به مدت دو هفته جاش درد داشت همون لثه که برش خورده بود درد میکرد
رازش اینه که بعد از کشیدن اب توی دهنت جمع میشه باید قورت بدی اگر هی بری تف کنی اون لخته خون که روی جای دندون رو گرفته جدا میشه و لاعث عفونت و درد بیشتر میشه اون خانومی که کمک دندون پزشک میکرد اینو بهم گفت