2777
2789
عنوان

کمک دندون عقل 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 7554 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش احتمالا که بتونه بکشه ولی بهتره باز پیش یه دندانپزشک بری که بدونی حتما دندون عقل رو خوب م ...

اره اقاس ،اتقافا نوبتم میفته روز پنجم پریودی نمیتونم کنسل کنم یه بار بخاطر پریودی کنسل کردم تو این ماه دوبار پریود شدم 

عه چه خوب فک میکردم حتما باید کشید برا منم ن درد داره ن پوسیده 

از منم اصلا نه دذد داشت نه پوسیده بود بعد ۱ سال دوتا از دندونام یهو الکی خورد شد عکس کامل گرفتم دکتر فوق تخصص عصب دندان بهم گفت فک جا نداشته و برای همین فشار کنار دندون کناری گذاشته و الان الکی الکی من دوتا دندون خراب دارم دندونای من که خداروشکر جنس عالی و خوب هستن

دندونت پوسیدگی وعفونت داره حتما دندونپزشک کاربلد برو اگه که نداره مشکلی نیست میتونه بکشه من ۵ روز پی ...

واسه من چیزی نگفت که پوسیده فقط گفت باید بکشی خودم میبینم یکم روش سیاه شده چون اصن یه جایی هست که مسواک بهش نمیرسه

نیمه نهفته رو جراحی نکردین؟

گفت باید یه برش روش بخوره تا راحت بتونم اون انبر رو داخل ببرم و بکشمش وقتی کشید گفت بخیه لازم نیست برش کوچیکی زدم که خودش جوش میخوره اما دقیقا از دوساعت بعد از کشیدن به مدت دو هفته جاش درد داشت همون لثه که برش خورده بود درد میکرد

واسه شما در اومده بود ؟متخصص کشید؟

بله ... سرش فقط زده بود بیرون اخریه ۵ شنبه کشیدم هنوز زخمش بازه ....

اون دوتا کامل در اومده  بود و سالم و یه ادم نفهم گفت بهم نکش حالا که درد نداره و سالمه و به مرور دندونامو از بین برد

رازش اینه که بعد از کشیدن اب توی دهنت جمع میشه باید قورت بدی اگر هی بری تف کنی اون لخته خون که روی جای دندون رو گرفته جدا میشه و لاعث عفونت و درد بیشتر میشه اون خانومی که کمک دندون پزشک میکرد اینو بهم گفت

بله ... سرش فقط زده بود بیرون اخریه ۵ شنبه کشیدم هنوز زخمش بازه ....  اون دوتا کامل در اومده & ...

ای بابا اره میزنه خراب میکنه واسه منم بغلیش رو خراب کرده باید پر کنم،عزیزم از دکترت راضی بودی؟میشه اسمشو بگی