2777
2789
عنوان

مامان بچه های دو ساله

111 بازدید | 8 پست

میشه درمورد گیرای و حرف زدن بچه هاتون بگین؟ 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

خوشکلم من دخترم دو سال و نیمشه ماشالله حرف زدنش کاااامل کااااملهزحتی ی حرفایی میزنه خودم تعجب میکنم تا حدودی هم زبان انگلیسی بلده گیرایی ذهنیش هم عالیه شکر خدا در کل هر کس رفتاراشو کاراشو میبینه میگه اصلا بهش مثنمیاد دوساله باشه 

در کل زود زبون باز کرد اما دیر راه افتاد یکسال و چهارماهگی راه افتاد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت نی نی دوساله داری؟؟؟

اره پسر من تازه دو سالش شده و یک ماهه شروع کرده دو کلمه ای حرف زدن اما حرف های نامفهوم هم زیاد میگه مخصوصا توی بازی نمادین، مثلا وقتی گوشی دستش میگیره یا مثلا انگشتش رو به حالت تهدید میگیره سمت ما و دعوامون میکنه! 

نمیدونم باید چطوری و چقدر باهاش کار کنم تا سه سالگی حرف زدنش کامل بشه. 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"
اره پسر من تازه دو سالش شده و یک ماهه شروع کرده دو کلمه ای حرف زدن اما حرف های نامفهوم هم زیاد میگه ...

اصن نگران نباش کامل میشه پسرا در کل دیر زبون باز میکنن همش باهاش حرف بزن ازش سوال بپرس

اره پسر من تازه دو سالش شده و یک ماهه شروع کرده دو کلمه ای حرف زدن اما حرف های نامفهوم هم زیاد میگه ...

سلام.تی وی گوشی اهنگ کتاب جمع کنید ونزارید اصلا.برازیرسه سال

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

نزارید کلا تا کامل بحرف بیاد

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم