2777
2789
عنوان

برام دعا نذر هرچی ک درتوانتون هست انجام بدین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تقدیم به شهید ابراهیم هادی برای اینکه حاجتتو از خدا بخواد و برآورده بشه🤍 

یه نگاه به امضام بنداز

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
من برات دعا کردم عزیزم مطمين باشه همین الان خوب میشی دعای من برا همه میگیره پاقدم هم به همهه میوفته ...

قربون دهنت یه نگاه به امضام بنداز که محتاج دعاتم💜

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  الهم صل ...

آمین انشالله خدا رو کنه بهم اینقد خسته‌م باورتون نمیشه.... ممنونم عزیزم

آمین انشالله خدا رو کنه بهم اینقد خسته‌م باورتون نمیشه.... ممنونم عزیزم

انشالله که حاجتتو از خودشون بگیری🤍🤍

من برات دعا کردم عزیزم مطمين باشه همین الان خوب میشی دعای من برا همه میگیره پاقدم هم به همهه میوفته ...

برام دعا کن لطفا،میخوام خدا معجزه کنه و بیماریم شفا پیدا کنه😢

میشه واسم دعا کنید؟امید دارم خدا به دعای شما در رحمتش رو به روم باز کنه😢💔
میشه برای منم دعا کنی نی نی م سالم بیاد بغلم بعد ۸ سال نازایی باردار شدم  منم برات دعا میکنم ا ...

عزیزم برات سوره حشر میخونم

خودتم چله حشر بردار خیلی خوبه برای بارداری

و خدایی که بشدت کافیست......
خیلی ممنون مهربون 😍  چشم حتما ممنون از راهنماییت  انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده ...

عزیزم اصلا نگران نباش

من کورتاژ کردم دکترم گفت حداقل شش ماه باردار نشی رحمت زخمه و شله و... خلاصه با وجود جلوگیری سفت و سخت چهل روز بعدش باردار شده بودم، همش خونریزی هماتوم و .... ولی چله ی حشر برداشتم و شبا تا موقع زایمانم هر شب ۱۳۳ تا صلوات به نیت حضرت عباس میگفتم خدا نی نی مو نگه داشت.

برای شما هم دلم روشنه میدونم که چیزی نمیشه و نی نی به سلامتی و لطف خدا به دنیا میاد.

و خدایی که بشدت کافیست......
عزیزم اصلا نگران نباش من کورتاژ کردم دکترم گفت حداقل شش ماه باردار نشی رحمت زخمه و شله و... خلاصه ب ...

چقدر خوبه انسان هایی چون شما هستن که آدم کلی انرژی خوب ازشون میگیره 😍

خدا انشاالله بچه ها تونو واستون حفظ کنه و به شما هم عمر باعزت بده 🤲